Ο ΟΟΣΑ ξεφτιλίζει τον Σαμαρά: Στο 28% η ανεργία στην Ελλάδα το 2014!


Μπορεί ο φον Αντωνάκης και τα στελέχη της κυβερνήσεως να διακηρύσσουν με αυταρέσκεια πως τα χειρότερα έχουν περάσει και πως εισερχόμαστε σε περίοδο ανάπτυξης και ανάκαμψης, την άποψη αυτή όμως δεν συμμερίζεται ο ΟΟΣΑ. Έκθεση του εν λόγω οργανισμού, εκτιμά ότι η ανεργία ...
 
στην Ελλάδα το έτος 2014 θα κυμαίνεται στο 28%!
Οι οικονομολόγοι του ΟΟΣΑ θεωρούν πως η ανεργία που πλήττει τον Ελληνικό Λαό θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο το έτος 2014. Τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία τον μήνα Μάιο, καθόρισαν το ποσοστό στα επίπεδα του 26,8%. Εν τούτοις, οι προβλέψεις των στελεχών του οργανισμού είναι δυσοίωνες για το 2014, οπότε και προβλέπουν περαιτέρω αύξηση, η οποία θα φτάσει στο 28%, καθιστώντας ουσιαστικά την Πατρίδα μας, μια χώρα ανέργων.
Στους νέους ιδιαίτερα, καθώς επισημαίνει η έκθεση του ΟΟΣΑ, η ανεργία θα ξεπεράσει το 60%, την ίδια στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό ανεργίας στους νέους για τη Νότιο Αφρική θα βρίσκεται στο 52%, ενώ 55% θα είναι το ποσοστό ανεργίας των νέων στην Ισπανία. Το ποσοστό της ανεργίας για τις χώρες της ευρωζώνης, εκτιμάται πως θα βρίσκεται στα επίπεδα του 12,23%, ασφαλώς κατά πολύ χαμηλότερο εκείνου της Ελλάδος.
Καθίσταται σαφές, πως οι μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, βυθίζουν τη χώρα στην άβυσσο της ολοκληρωτικής καταστροφής, ενώ ο Λαός μας εξαθλιώνεται, σύρεται στην ανεργία και λιμοκτονεί. Είναι αναγκαίο να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες πως η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία είναι ικανή να θέσει ένα τέλος σε αυτή την εξόχως ζημιογόνα για το Έθνος μας κατάσταση, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Οι αχυράνθρωποι της Τρόικα και του ΔΝΤ, εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό. Απαιτείται ένα ισχυρό ταρακούνημα για να ξαναέρθει η ελπίδα στον δοκιμαζόμενο Λαό μας, απαιτείται ο Λαϊκός Εθνικισμός!