Πολύ σύντομα οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη!


Ο πλέον διαρκής και έμμονος μύθος των πολιτικάντηδων της Ευρώπης είναι ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν την μειοψηφία του πληθυσμού των χωρών της λεγόμενης Δύσης και γι' αυτό, στα πλαίσια της πολιτικής «θετικών διακρίσεων», δηλαδή του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, θα πρέπει να ...
τυγχάνουν προστασίας και ιδιαίτερης μεταχείρισης. Αλλά οι μουσουλμάνοι δεν  είναι μειοψηφία!
Παγκοσμίως υπάρχουν 1,5 δισ. σουνίτες μουσουλμάνοι και ο αριθμός αυτός υπερβαίνει κατά πολύ την θρησκευτική ομάδα των Καθολικών που αριθμεί 1,1 δισ. πιστούς και τους Ορθοδόξους που αριθμούν 250 εκατ. Οι μουσουλμάνοι είναι μειοψηφία σε δυτικές χώρες αλλά εξελίσσονται σε πλειοψηφία. Στην Μεγ. Βρετανία π.χ. επισκέπτονται τα τεμένη περισσότεροι πιστοί απ' ότι τις εκκλησίες και οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλέον ενεργητική ομάδα πιστών. Το όνομα Mohammed έρχεται πρώτο σε νεογέννητα παιδιά πολύ πριν από τα ονόματα Jack και Harry. Στην Γαλλία τα τελευταία χρόνια χτίζονται περισσότερα τεμένη απ' ότι εκκλησίες και στην νότια Γαλλία ήδη υπάρχουν περισσότερα τεμένη από εκκλησίες. Και εκεί το όνομα Mohammed είναι πιο σύνηθες απ' ότι το Jean-Baptiste ή Pierre-Louis. Στο Βέλγιο το 50% των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι και εκκλησίες που δεν έχουν πιστούς μετατρέπονται σε τεμένη. Από τα 7 πλέον δημοφιλή ονόματα που δίδονται στο Βέλγιο σε παιδιά τα 6 είναι μουσουλμανικά.
Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ευρώπης έχουν διπλασιαστεί στην διάρκεια μιας γενιάς και έως το 2025 το ένα τρίτο των νεογέννητων θα είναι μουσουλμάνοι. Αυτά τα δημογραφικά στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Σήμερα λοιπόν οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης είναι μειοψηφία, αλλά πολύ σύντομα θα είναι πλειοψηφία. Οι πλειοψηφίες δεν είναι απλώς μια στιγμιαία δημογραφική καταγραφή, αλλά υποδηλώνουν κυρίως μια πολιτισμική και δημογραφική τάση. Τα κράτη δεν ορίζονται μόνο από το δημογραφικό παρελθόν και παρόν αλλά και από το δημογραφικό τους μέλλον για το οποίο τίθενται οι βάσεις σήμερα. Βασιζόμενοι στην δημογραφική εξέλιξη των χωρών που προαναφέρθηκαν  μπορούμε μετά βεβαιότητας να υποθέσουμε ότι στην Ελλάδα, εφόσον συνεχιστεί η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών και η παραμονή τους στην χώρα μας, οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το περίπου 30 έως 50% του πληθυσμού στην διάρκεια της επόμενης γενιάς.
Στο μέλλον η Ευρώπη σύμφωνα με την δημογραφική τάση θα αποτελείται από μουσουλμανική πλειοψηφία. Οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρώπης δυστυχώς το έχουν αποδεχθεί και κάνουν προσπάθειες ηττοπαθούς προσαρμογής, δηλώνοντας τα σέβη τους στην επερχόμενη μουσουλμανική λαίλαπα. Σ' αυτό το ασφυκτικό δημογραφικό πλαίσιο οι ενδοτικοί πολιτικάντηδες της Ελλάδας ζητούν από τους Έλληνες να υποταχθούν στα ιδεολογήματα περί «πολυπολιτισμικής μετάλλαξης» και να αρνηθούν την ιστορική τους υπόσταση. Οι εγχώριοι υπηρέτες των Αμερικανοσιωνιστών κάνουν ότι μπορούν για να μας ταπεινώσουν ως λαό και να χαράξουν στις ψυχές των Ελλήνων την μειονεξία και την υποταγή, ώστε να δεχθούμε ως τετελεσμένο γεγονός την παρουσία και την εξάπλωση των μουσουλμάνων στην χώρα μας.
Η μεταβολή της δημογραφικής τάσης υπέρ των μουσουλμάνων στην Ελλάδα με τις πλάτες της ενδοτικής και υποχωρητικής στάσης της πολιτικής ηγεσίας οδηγεί σταδιακά αλλά σταθερά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ελλάδας και στην καταστροφή της ως Έθνος. Ο μαζικός εποικισμός της χώρας από αλλόφυλους τριτοκοσμικούς βαρβάρους μουσουλμάνους αποτελεί το γεωπολιτικό όπλο των Αμερικανοσιωνιστών για την διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα δεχθεί τετελεσμένα γεγονότα μουσουλμανικών μειοψηφιών στην Πατρίδα μας και δεν θα επιτρέψει να τεθεί υπό αμφισβήτηση η ιστορική υπόσταση της Ελλάδας.
 
Γ.Λ.