Δίχως έλεος η μνημονιακή φορομπηχτική πολιτική - ΒΙΝΤΕΟ


http://koinonikosethnikismos.files.wordpress.com/2012/11/xrpappas.jpg?w=500
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο για την φορολογία του εισοδήματος του Έλληνα πολίτη. Συγκεκριμένα, μίλησε για το κλείσιμο των Ελληνικών επιχειρήσεων, για την αδυναμία των ελεύθερων επαγγελματιών να υποβάλλουν ΦΠΑ, για την ...

μείωση των εισοδημάτων του αγοραστικού κοινού και για τις απώλειες άνω των 4 δισ. ευρώ των Ελληνικών νοικοκυριών. Τόνισε την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων αλλά και τις χιλιάδες Ελληνικές επιχειρήσεις που θα κλείσουν με την επιβολή των νέων φορολογικών μέτρων. 

 


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου,  επισήμανε την περιφρόνηση  του πρωθυπουργού για την εργασία και για τους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς όπως και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα της μεταπολίτευσης που κάθισαν στο λαιμό του λαού επί δεκαετίες, είναι ανεπάγγελτοι και δεν έχουν δουλέψει πραγματικά ποτέ στη ζωή τους. Δεν μπορούν επομένως να αντιληφθούν πώς βιώνει κανείς την ανεργία. Τέλος, μίλησε για την πλήρη υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους και για την εθνοπροδοτική πολιτική που ακολουθούν.