France24 και αφρικανοί λαθροεισβολείς σε οχετό λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής


Έξαρση του ρατσισμού στην Ελλάδα και ραγδαία εξάπλωση της Χρυσής Αυγής, διαπιστώνει με ανησυχία η γαλλική ιστοσελίδα France24. Στο ραμμένο στα μέτρα του πολυφυλετικού προτύπου της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων δημοσίευμα, φιλοξενούνται οι δηλώσεις ενός ...

 
αφρικανού λαθροεισβολέα, ο οποίος όχι μόνο εισήλθε παράνομα στη Πατρίδα μας, αλλά έχει και το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Το δημοσίευμα ανήκει φυσικά στα ρυπαρογραφήματα και τους λιβέλους της συντονισμένης διεθνούς εκστρατείας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εκστρατεία η οποία σχεδιάζεται και οργανώνεται σε σιωνιστικά κέντρα του εξωτερικού και διαχέεται από τα εγχώρια και τα διεθνή φερέφωνα των παγκόσμιων εξουσιαστών. Παραθέτουμε συνοπτικά τα μυθεύματα τα οποία εξιστόρησε στους γάλλους διεθνιστές ο αφρικανός εισβολέας, ονόματι Ομάρ Ντιαλό. Ο εισβολέας, κατάγεται από τη Γουινέα και ισχυρίζεται πως το 2009 φυλακίστηκε στην πατρίδα του. Όταν αποφυλακίστηκε, φοβούμενος για τη ζωή του (πρωτότυπη δικαιολογία...), αποφάσισε να φύγει, με προορισμό ποιόν άλλο; Την Ελλάδα! Ο λαθροεισβολέας, αποφεύγει να αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην Πατρίδα μας, όμως εξομολογείται πως «ζει σε μια γειτονιά στην Αθήνα γεμάτη από άδεια και καλυμμένα με γκράφιτι μαγαζιά τα οποία έχουν επιγραφές ''Ενοικιάζεται'' και ''Πωλείται'' στα παράθυρα». «Γειτονιές στις οποίες», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι έγχρωμος».
Αφού η «συγκινητική» ιστορία του αφρικανού εισβολέα μας έχει καταστήσει «ψυχολογικά ράκη», ο «χτυπημένος από τη μοίρα» Ντιαλό, πέφτει σε παραλήρημα: «Τέσσερις άνδρες με άρπαξαν στο δρόμο και ένας από αυτούς με χτύπησε με ένα αντικείμενο στο κεφάλι. Έπεσα κάτω και άρχισαν να με χτυπούν. Όταν τελείωσαν έφυγα», δηλώνει περίλυπος. Όμως, καθώς ισχυρίζεται ο λαθροεισβολέας, το περιστατικό αυτό δεν ήταν μεμονωμένο, καθώς όπως εξηγεί στο γαλλικό κοινό «υπάρχουν περιοχές στις οποίες δεν έχουμε το δικαίωμα πλέον να πάμε, ή εάν πάμε,  πάμε σε ομάδες». Και προφανώς αναφέρεται στις high class περιοχές της πρωτεύουσας, όπου ζουν υπό διαρκή, άρτια αστυνόμευση οι εκπρόσωποι της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής καθεστηκυίας τάξης, διότι ως γνωστόν, στις υπόλοιπες περιοχές των Αθηνών βασιλεύει ο τρόμος της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Ο λαθροεισβολέας, ενδέχεται να είναι και αφρικανικού τύπου «παιδί-φαινόμενο», μιας και έχει κατορθώσει να προχωρήσει και σε πολιτική εκτίμηση της κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα, παρότι ζει εδώ παρασιτικώς και παρανόμως για λίγα μόλις έτη. Τούτο αποδεικνύεται από τη δήλωσή του πως «οι ρατσιστικές επιθέσεις βρίσκονται σε έξαρση μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο του 2012, όπου η Χρυσή Αυγή μπήκε στο Κοινοβούλιο, με αποτέλεσμα να νιώθουν «πολιτικά οχυρωμένοι», όπου και γίνεται σαφές, πως ο δυστυχής αφρικανός έχει περάσει μετά βεβαιότητος ταχύρρυθμα σεμινάρια πολιτικών επιστημών από τις κομματικές συμμορίες της διεθνιστικής και αντεθνικής ελληνόφωνης αριστεράς.
Η ιστοσελίδα, κατανοώντας πως η ιστορία του αφρικανού εισβολέα πιθανώς να μην πείσει για την αξιοπιστία της, φιλοξενεί και τις δηλώσεις ενός ανώνυμου Γάλλου συνταξιούχου, ο οποίος ζει στην Αθήνα εδώ και ένα χρόνο. Ο συνταξιούχος «επιβεβαιώνει» την έξαρση της ρατσιστικής βίας στην Αθήνα, διηγούμενος πως «είδα έναν νεαρό Πακιστανό να ξυλοκοπείται μπροστά μου από δύο "γίγαντες", οι οποίοι έτρεξαν όλο το λεωφορείο για τον πιάσουν και τον πέταξαν βίαια στον δρόμο. Δεν αντέδρασα γιατί φοβόμουν»!
Το εμετικό δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας, κλείνει με την επισήμανση πως τα ρατσιστικά κρούσματα στην Ελλάδα έχουν ενταθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε η αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, εξέδωσε οδηγίες προς τους αμερικανούς πολίτες που επισκέπτονται τη χώρα, ώστε να είναι προσεκτικοί εξαιτίας «μιας αύξησης στην παρενόχληση χωρίς λόγο και στις βίαιες επιθέσεις εναντίον ανθρώπων, οι οποίοι λόγω της επιδερμίδας τους θεωρούνται ξένοι μετανάστες».
Οι αλλοεθνείς κοινοί συκοφάντες και εμπνευστές ιστοριών επιστημονικής φαντασίας, διαμορφώνουν μ' αυτά τα κατάπτυστα και αισχρά δημοσιεύματα την διεθνή κοινή γνώμη. Τους περιφρονούμε. Και τους περιφρονούμε διότι απέναντι στον οχετό λάσπης και συκοφαντιών, έχουμε να παραθέσουμε εκατοντάδες δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων από λαθρομετανάστες εγκληματίες, έχουμε να παραθέσουμε την ασυδοσία των λαθροεισβολέων με την ανοχή ενός απόλυτα ένοχου, αντεθνικού για την ακρίβεια, τυραννικού Καθεστώτος που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Στη λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων, εντός και εκτός συνόρων, ο Ελληνικός Λαός, απαντά με πυγμή:
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!