Μετά την ελονοσία έφεραν και τον ιό του Δυτικού Νείλου


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει από έτη πολλά πίσω προειδοποιήσει πως η ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, πέραν του μείζονος εθνικού και φυλετικού κινδύνου, αποτελεί μια τεραστίων διαστάσεων απειλή για τη δημόσια υγεία. Την περίοδο ιδιαίτερα των τελευταίων ετών και εξαιτίας των δεινών μνημονιακών πολιτικών των κυβερνήσεων της υποταγής, το πρόβλημα ...

πολλαπλασιάζεται, καθιστώντας τον Ελληνικό Λαό απροστάτευτο και ευάλωτο, σε ασθένειες οι οποίες ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια άγνωστες στην Πατρίδα μας.
Το ζήτημα της τρομακτικής για τη δημόσια υγεία απειλής, ελέω της αδιαφορίας της κυβέρνησης και της ανεξέλεγκτης δράσης των λαθροεισβολέων της Αφρικής και της Ασίας, απασχόλησε ακόμη και το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του θέματος το οποίο υφίσταται ήδη στην ελληνική επικράτεια. 59 επιβεβαιωμένα κρούσματα ελονοσίας στη χώρα μας, έρχονται να επαναφέρουν μια ασθένεια η οποία είχε χαθεί από την Ελλάδα ήδη από τη δεκαετία του 1970. Ταυτόχρονα, μέχρι τις 16 Οκτωβρίου του 2012, 11 άτομα απεβίωσαν εξαιτίας του ιού του Δυτικού Νείλου, μια τροπική ασθένεια η οποία μεταδίδεται από τα κουνούπια. Επιπλέον, φέτος υπήρξε και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα δάγγειου πυρετού, ο οποίος και μεταδίδεται από το αφρικανικό κουνούπι Aedes Aegypti.
Βαρύτατες ευθύνες για την δραματική κατάσταση και την απειλή που αιωρείται πάνω από τον ελληνικό πληθυσμό, φέρουν οι κυβερνητικοί παράγοντες οι οποίοι είναι γνώστες του σοβαρότατου κινδύνου για τη δημόσια υγεία αλλά σιωπούν στα πλαίσια της επιβολής ενός αισχρού δήθεν «αντιρατσιστικού» πλαισίου, προκειμένου να μην ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή (κι ας θυσιάζουν με τον τρόπο αυτό την υγεία των Ελληνίδων και των Ελλήνων) και οι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι για διάφορους λόγους - ο πλέον κοινότυπος είναι η έλλειψη οικονομικών πόρων- αδιαφόρησαν για τη λήψη των απαραίτητων προστατευτικών για την υγεία μέτρων, όπως ο ψεκασμός κατά των κουνουπιών. Στην Αττική μάλιστα, μόλις οι 8 από τους συνολικά 56 δήμους προχώρησαν στην πραγματοποίηση  ψεκασμών κατά τη διάρκεια της άνοιξης.
Χθες, επιβεβαιώθηκε το πρώτο για τη φετινή χρονιά κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας. Πρόκειται για ηλικιωμένο από τα Σπάτα στην ανατολική Αττική, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στηριζόμενο στα δεδομένα επιδημιών των ετών 2010-12, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές πως αναμένει την εμφάνιση κρουσμάτων του συγκεκριμένου ιού σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας όπου εμφανίστηκε και κατά την περσινή χρονιά, αλλά και σε νέες. Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έχει στοιχεία τα οποία υποδηλώνουν την παρουσία του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική από τον Μάιο του 2013, ενώ αντίστοιχα η Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε ότι ο ιός κυκλοφορεί και στην Κεντρική Μακεδονία.
Η εγκληματική αδιαφορία του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και των ψευδοανθρωπιστών της βολεμένης μα πάντοτε συμπλεγματικής κατά των Ελλήνων Αριστεράς, η οποία ξεκινά με την ανοχή και ενθάρρυνση της εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δίχως κανένα απολύτως έλεγχο, και ολοκληρώνεται με την ανικανότητα λήψης προληπτικών μέτρων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία, θέτει επί της ουσίας ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Επιπρόσθετα, οι ήδη διαλυμένες ελέω μνημονίων υπηρεσίες υγείας, φαντάζουν ανίκανες να ανταπεξέλθουν στις συνέπειες που δύναται να προκαλέσει μια τόσο σοβαρή απειλή, όπως η εμφάνιση εξαφανισμένων και νεοφερμένων νοσημάτων, στην υγεία του Ελληνικού Λαού. Κι όλα αυτά, στο βωμό της «αντιρατσιστικής» απάτης, η οποία αποτελεί πλέον επίσημο Καθεστωτικό δόγμα και βέβαια της πολυδάπανης και ακατάπαυστης αντιχρυσαυγίτικης εκστρατείας. Παρά τα συστηματικά ψεύδη όμως, η αλήθεια παραμένει μία: οι Έλληνες κινδυνεύουν από ασθένειες που δεν υπήρχαν στην Πατρίδα μας, πριν την εισβολή - υπό τις επευφημίες αριστερών και ψοφοδεξιών διεθνιστών- εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική!