Δυσαρέσκεια από τους διεθνείς "αντιρατσιστές" που δεν έχει τεθεί ακόμα εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή...


Μεγάλη δείχνει να είναι η ανησυχία των απανταχού οπαδών, θιασωτών ή ταγών της Παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να παρακαμφθεί η βούληση του Ελληνικού Λαού, που πρόσταξε σαφώς την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα όργανα της Βουλής, είτε αυτά βρίσκονται στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.
Ο λόγος για τον Benjamin Abtan, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος, ο ...

οποίος θυμίζουμε προ μηνών είχε οργανώσει πορεία πακιστανών, πασόκων και συριζαίων στο κέντρο των Αθηνών, στην οποία παρευρέθησαν και οι τρεις και ο κούκος. Ο εν λόγω Ιουδαίος είχε τότε συναντηθεί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλος, εισπράττοντας την διαβεβαίωση τους ότι θα καταπολεμηθεί η Χρυσή Αυγή.
Τότε είχε αποστείλει και επιστολή στην ίδια την Μέρκελ, λέγοντας της να απαιτήσει την αποπομπή της Βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Βέβαια αυτό δεν γίνεται να γίνει, αφού θα εκτόξευε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα ύψη. Ιδιαιτέρως δε μετά από το φιάσκο του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο απεσύρθη κακήν κακώς ύστερα από την αποδοχή που είχε η μοναδική σωστή πρόταση περί αυτού, η οποία προφανώς προήλθε από την Χρυσή Αυγή.
Τώρα ο εν λόγω Ιουδαίος επανέρχεται με συνέντευξη του στο «Βήμα» του Ψυχάρη και κλαίγεται γιατί δεν εισακούστηκαν οι διαταγές του. Συγκεκριμένα είπε:
«Παρά τις αντιδράσεις, στο ζήτημα της συμμετοχής της Ελένης Ζαρούλια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΣτΕ βρισκόμαστε ακριβώς όπου βρισκόμασταν τον περασμένο Οκτώβριο: η κυρία Ζαρούλια συνεχίζει να αποτελεί μέρος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΣτΕ και μάλιστα ανήκει στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα Κατά των Διακρίσεων» Βέβαια δεν λέει ότι αντιδράσεις υπήρξαν μόνο από ομόφυλους του και φιλά προσκείμενους θαμώνες στοών και συναγωγών, όμως δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Θα περιμέναμε όμως από έναν επιφανή Ιουδαίο να γνωρίζει καλύτερα τους κανόνες της πολιτικής και της δολοπλοκίας. Η επίτευξη του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το ΣτΕ θα είχε αντίθετα από τα ποθούμενα, για το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, αποτελέσματα.
Οφείλουμε οπότε να ενημερώσουμε τον κ. Άμπταν για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Ελληνικής πολιτικής για να μην προβαίνει σε ανεπίκαιρες δηλώσεις. Αυτή την περίοδο «φοριέται» η συνωμοσία της σιωπής από το πολιτικό σύστημα. Π.χ. για την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για το αφορολόγητο των βουλευτών δεν μίλησε κανείς. Το μόνο που βγαίνει στην δημοσιότητα όσον αφορά την Χρυσή Αυγή είναι όταν την υβρίζουν κάποιες ανθυπομετριότητες σαν και του λόγου σας. Παραλλήλως αποφυλακίζονται μαζικώς τρομοκράτες, γεγονός που προφανώς αποτελεί «σύμπτωση».
Οπότε ας μην αδημονεί και ας μην κακίζει τους Βενιζέλο και Σαμαρά γιατί άμα τους πολυζορίσει θα πάνε σε καμμία συναγωγή για μετάνοιες. Και γνωρίζουν τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και πράττουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε ακόμα και ο κ. Λόντερ μίλησε για το ζήτημα και εξέδωσε ημερήσια διαταγή. Απλώς έχουν μία μικρή δυσκολία, η οποία έγκειται στο ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ούτε σταματιέται.