Το σύστημα φανερώνει πόσο φοβάται και τρέμει τη Χρυσή Αυγή: "Έτσι θάβουν το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής"


Για ακόμη μια φορά το σύστημα φανερώνει πόσο φοβάται και τρέμει τη Χρυσή Αυγή, αποσιωπώντας κάθε κίνηση που κάνει. Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς είχε καταθέσει ερώτηση από τον Φεβρουάριο σχετικά με την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφιάς Τραπεζούντας ως τζαμί. Είχε επιστήσει μάλιστα την προσοχή των υπουργών σχετικά με την ύπαρξη πληθώρας τζαμιών στην περιοχή αλλά και για την εξέχουσα θέση που έχει ο εν λόγω Ιερός Ναός ...

ανάμεσα στα μνημεία του Πόντου.
Παρ’ όλα αυτά, ο Τύπος ποτέ δεν ανέφερε το παραμικρό για την προαναφερθείσα ερώτηση του Συναγωνιστή. Αντίθετα, όταν κατέθεσε η ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου αντίστοιχη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή επιτροπή, έσπευσε το σύστημα και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφία να την προβάλουν. Πρόκειται για μια ερώτηση αντιγραφή, που αναφέρει την θρησκευτική και ιστορική αξία του μνημείου και που στη συνέχεια καλεί την κομισιόν να λάβει τα ανάλογα μέτρα για την αποφυγή ανάλογων ενεργειών για άλλα μνημεία της περιοχής στο μέλλον.
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του συστήματος να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή δεν παράγει κοινοβουλευτικό έργο, κάθε ενέργεια που κάνει πέφτει στο κενό, καθώς υπάρχουν και τα αντίστοιχα έγγραφα που το φανερώνουν. Η Χρυσή Αυγή πάντα θα βρίσκεται μπροστά από κάθε ήδη διεφθαρμένο πολιτικάντη που προσπαθεί να παρουσιαστεί ως «σωτήρας» ή ότι νοιάζεται για τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη.