Η απάντηση της "Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων" στο ψήφισμα του "Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης" υπέρ του αναρχικού-υπόδικου για τρομοκρατία Κ. Σακκά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04-07-2013
Θέμα :Ψήφισμα Δ.Σ.Θ. για Σακκά
Ο Δ.Σ.Θ. κατήντησε, υπό την ανοχή των δήθεν "δεξιών" μελών του διοικητικού του συμβουλίου, να λειτουργεί ως γραφείο τύπου των αριστερίστικων δικηγορικών παρατάξεων οι οποίες επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους, παρά το γεγονός ότι αποτελούν μειοψηφία στο δικηγορικό σώμα.
Αποτελεί απίστευτη έκφραση υποκρισίας το γεγονός ότι όταν οι δικονομικές δυνατότητες που ...


παρέχει η Ποινική Δικονομία οδηγούν στην απελευθέρωση αναρχοαριστερών τρομοκρατών αποτελούν «ενάσκηση δικαιώματος», όταν όμως η εφαρμογή τους εκ μέρους των δικαστικών αρχών έχει αντίθετα αποτελέσματα, τότε βαπτίζονται «κατάχρηση, εκτροπή και καταστρατήγηση του νόμου».
Καλό θα ήταν ο Δ.Σ.Θ. να έδειχνε την ίδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων-για παράδειγμα όταν δολοφονήθηκαν αθώοι άνθρωποι από τους ομοϊδεάτες του ως άνω αναρχοαριστερού υπόδικου (βλέπε ΜARFIN και ληστεία Πάρου).
Ή όταν επιχειρήθηκε η κατάργηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης Ελλήνων πολιτών και δη συναδέλφων δικηγόρων (βλέπε διοργάνωση παράνομης αντισυγκέντρωσης αναρχοκομμουνιστών κατά την ιδρυτική συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. έμπροσθεν των γραφείων μας, όταν τα μέλη του Δ.Σ.Θ. παρίσταναν τον Πόντιο Πιλάτο στις συνεχείς απειλές και ύβρεις ακροαριστερών «συναδέλφων» εναντίον μας)
Ο Δ.Σ.Θ. θα σταματήσει να αποτελεί φερέφωνο αναρχοκομμουνιστικών λογικών και αντιλήψεων, με την επικείμενη εκλογή Εθνικιστών Δικηγόρων στο επόμενο διοικητικό του συμβούλιο.

Θεσσαλονίκη, 04-07-2013
Γραφείο Τύπου
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ