ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 16 Μαΐου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση: Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΙΚΗΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

42 καταξιωμένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. 
Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές θα είναι η χαριστική βολή στην καταρρέουσα χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου. 
Θα δικαιώσει και θα απελευθερώσει άμεσα τους παράνομα και αδίκως προφυλακισμένους
Συναγωνιστές και θα στείλει για πρώτη φορά Έλληνες Εθνικιστές στην Ευρωβουλή για να αγωνιστούν δυναμικά για τα εθνικά συμφέροντα. 
Με κεντρικό μας σύνθημα: ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών -  ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, διεκδικούμε την ψήφο εκατομμυριών Ελλήνων! 
Καλούμε όλους τους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φίλους και φίλες στη μαζική ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 16 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18), στις 19:30
Στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Η. Κασιδιάρης (υπ. Δήμαρχος Αθηναίων), Η. Παναγιώταρος (υπ. Περιφερειάρχης Αττικής), Μ. Τσακίρης (υπ. Ευρωβουλευτής) και οι αντιστράτηγοι Ε. Συναδινός (υπ. Ευρωβουλευτής) και Γ. Επιτήδειος (υπ. Ευρωβουλευτής).