Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Με μία σεμνή τελετή, όπως αξίζει στους Αθάνατους ήρωες του Ελληνισμού, η Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας....



Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος που επισήμανε πως ο Αγώνας του Κινήματος συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη απέναντι σε όλες τις διώξεις και τις φουρτούνες.



Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας, Γιώργου Φουντούλη, τόνισε πως είναι χρέος μας να τιμούμε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα.



Ο βουλευτής Αχαΐας, κ. Μιχάλης Αρβανίτης αναφερόμενος στην δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν σύντομα ενώπιον Λαού και Δικαιοσύνης.



Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, τόνισε ότι οι Έλληνες οφείλουν να μην αφήσουν άλλες "κερκόπορτες" ανοιχτές, για να ξαναμπούν οι εχθροί του Έθνους στην Πατρίδα μας.



Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος απαίτησε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων Συναγωνιστών που συνεχίζουν να παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής.



Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, επισήμανε πως το μέτωπο της Χρυσής Αυγής είναι αρραγές και ως μια γροθιά συνεχίζει απτόητη τον αγώνα για Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία.



Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε πως οι τελευταίοι Γενναίοι υπερασπιστές του Ελληνισμού είναι οι Έλληνες Εθνικιστές με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.



Η Διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά, ξεκίνησε την ομιλία της επικρίνοντας τις ξενόδουλες ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες ενθαρρύνουν την επεκτατική πολιτική των Τούρκων. Αναφέρθηκε στους θρύλους γα τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και την Άλωση η οποία σηματοδότησε την αρχή ενός νέου εθνικού κύκλου που προκάλεσε την εθνική αφύπνιση, και ένωσε τους Ελληνες στο κοινό όραμα μιας νέας και δυνατής Ελλάδας. Και κατέληξε λέγοντας: “Αγωνιστείτε μαζί μας για την Ελλάδα των εθνικών μας πεπρωμένων. Αγωνιστείτε υπό την ηγεσία του φυλακισμένου Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου”.



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θριαμβεύει ενάντια σε όλες τις διώξεις και πως το ζήτημα της παράνομης κράτησης του Αρχηγού και των υπόλοιπων Συναγωνιστών μας διεθνοποιείται από τους εκλεγμένους Ευρωβουλευτές του Κινήματος.



Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τέλος κάλεσε όλους σε συνεχή Αγώνα μέχρι την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων και την τελική Νίκη.


Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν το "Υπερμάχω Στρατηγώ" και τον Εθνικό Ύμνο, ενώ τελέστηκε τρισάγιο για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.





Ακολούθησε συντεταγμένη πορεία προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.