Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Πλήρης ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ των "νταβατζήδων"»


Η 25η Μαΐου έρχεται και οι "νταβατζήδες", οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τα κανάλια και τις φυλλάδες, δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να στηρίξουν τους εκλεκτούς τους, την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής. Ουδέποτε η λεγόμενη "ενημέρωση" δεν ήταν τόσο κραυγαλέα μονόπλευρη. Τα δίνουν κυριολεκτικά όλα για να στηρίξουν δύο πολιτικά ...

πτώματα για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζουν ποιοι είναι οι υπάκουοι υπάλληλοι, οι οποίοι για δεκαετίες ολόκληρες τους υπηρετούν.
Μέσα στα πλαίσια του ολοκληρωτικού τους αγώνα για την στήριξη των υπερμάχων του Μνημονίου έχουν αποκλείσει εντελώς (σε περίοδο προεκλογική!) από τα ΜΜΕ την Χρυσή Αυγή!
Μετά τις χειροπέδες, τις φυλακές, τους στημένους ψευδομάρτυρες και την λάσπη έρχεται και η φίμωση, η συνωμοσία της σιωπής, ο αποκλεισμός. Δικό τους είναι το κράτος, δικός τους και ο νόμος, γιατί να μη το κάνουν;
Μέσα στα πλαίσια του βρώμικου αγώνα των "νταβατζήδων" υπέρ της χούντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής και κάποιες δημοσκοπήσεις-μαϊμού, οι οποίες κυριολεκτικά βγάζουν μάτια, δεν έχουν καμμία σχέση με την κοινωνία και την πραγματικότητα.
Από την πολεμική τους κατά της Χρυσής Αυγής δείχνουν καθαρά ότι ο μεγάλος εχθρός του αμαρτωλού κατεστημένου είναι η Χρυσή Αυγή. Τα κανάλια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να συμπληρώνουν την εικόνα της ολοφάνερης πολιτικής σκευωρίας.
Της οποίας σκευωρίας, το εύρος και το ρυπαρό βάθος φάνηκε με το ντοκουμέντο, με το τηλεοπτικό υλικό από το ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, που έθαψαν και πολιτική εξουσία και Δικαιοσύνη. Ο πανικός τους είναι τόσο μεγάλος, που μετέθεσαν (εάν την κάνουν ποτέ...) την συζήτηση για το ΒΙΝΤΕΟ για μετά... τις εκλογές!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ! Εάν τολμούν συζήτηση στην Βουλή πριν τις εκλογές με παρόντα ΕΜΕΝΑ! Το τολμούν και εάν ΟΧΙ γιατί;
Γιατί φοβούνται την ΑΛΗΘΕΙΑ! Τι φοβούνται; Τις χειροπέδες μου; Ή μήπως φοβούνται ότι θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ πλήρως το βρώμικο παιχνίδι τους κατά της Χρυσής Αυγής;
 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Πολιτικός κρατούμενος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Δευτέρα 5 Μαΐου 2014