"GUARDIAN": Η Χρυσή Αυγή μας... σοκάρει

xrysi aygi
Όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και σε τούτη η Χρυσή Αυγή πρόσφερε σοκ και δέος στους διεθνείς τοκογλύφους, στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους και στους ντόπιους συνεργάτες τους. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το σχετικό με τα αποτελέσματα των εκλογών δημοσίευμα της γνωστής φυλλάδας των Άγγλων λόρδων, το οποίο και σας μεταφέρουμε:
«Σε μία ακόμη εξέλιξη που μπορεί να σοκάρει τη δικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, το νεο – ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δείχνει να έχει κερδίσει την υποστήριξη των ψηφοφόρων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού κινήματος πού φέρει τη σβάστικα στο μπράτσο του – και είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας – απέσπασε περίπου το 15,5% των ψήφων σύμφωνα με κάποια exit polls, βγαίνοντας τρίτος. Οι επιδόσεις του Ηλία Παναγιώταρου, του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια της Αττικής, ήταν εξίσου εντυπωσιακές, αποσπώντας περίπου το 10% των ψήφων».
(ΥΓ): Κι αν σοκαρίστηκαν μια φορά εχθές οι παπαγάλοι του διεθνούς συστήματος, φανταστείτε πόσο θα σοκαριστούν την ερχόμενη Κυριακή!