Νίκος Μίχος στη βουλή: Τις λαϊκές αγορές, το ΙΚΑ, το 8ωρο, την απαγόρευση εργασίας ανηλίκων, την Πρωτομαγιά και πολλά άλλα δικαιώματα των εργαζομένων, τα θέσπισε ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς - ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές που διαλύει ακόμη έναν κλάδο ελεύθερων επαγγελματιών.
Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά πως τις τελευταίες ημέρες η συγκυβέρνηση βρίσκεται σε νομοπαρασκευαστικό πυρετό εθνοκτόνων νομοσχεδίων κατ΄ εντολήν των "αφεντικών" τους.
Ο θεσμός των λαϊκών αγορών εδώ και χρόνια αποτελεί το στήριγμα των χειμαζόμενων από τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα ελληνικών οικογενειών. Με την καταστροφική της πολιτική η ...


συγκυβέρνηση του Μνημονίου εκδικείται τον βιοπαλαιστή.
Την ίδια ώρα που η προδοτική κυβέρνηση χαρίζει στους "νταβατζήδες" θαλασσοδάνεια, εξαθλιώνει τον Έλληνα μεροκαματιάρη. Αντί να παταχθεί το παρεμπόριο, η κυβέρνηση κυνηγά τους νόμιμους Έλληνες εμπόρους και παραγωγούς.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε ακόμη πως τις λαϊκές αγορές, το ΙΚΑ, το 8ωρο, την απαγόρευση εργασίας ανηλίκων, την Πρωτομαγιά και πολλά άλλα δικαιώματα των εργαζομένων θέσπισε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς.
Κατέληξε ότι στις 18 και 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα στείλει ηχηρό μήνυμα στους εθνικούς ολετήρες.