18 και 25 Μαΐου: ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΧΑΟΣ!


Η ώρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης σχεδόν έφτασε. Έφτασε η στιγμή που ο Ελληνικός Λαός καλείται να επιλέξει, και οι επιλογές είναι δύο: Να συνεχίσει να σκύβει το κεφάλι στους διεθνείς τοκογλύφους, ή να ακολουθήσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο στον Εθνικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας.
Η ώρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης σχεδόν έφτασε. Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, ...

είναι μία μεγάλη μάχη. Τα ποσοστά δεν είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν, καθώς είτε με 20%, είτε με 0.1%, το Χρέος μας θα είναι πάντοτε το ίδιο. Να αγωνιστούμε για την Πατρίδα και την Φυλή μας, να σηκώσουμε το βαρύ Χρέος στις πλάτες μας και να συνεχίσουμε τον υπέροχο Αγώνα μας μέχρι το τέλος.
Ο Ελληνικός Λαός επιλέγει. Μπορεί να συνεχίσει να ζει στις αυταπάτες, στις πλάνες και τα ψεύδη των πολιτικάντηδων, μπορεί να συνεχίσει να ζει με σκυφτό το κεφάλι στους ανθέλληνες εξουσιαστές, μπορεί να συνεχίσει να ζει αποκομμένος από το παρελθόν του, μέσα στην απάτη του σύγχρονου καιροσκοπισμού. Μπορεί να συνεχίσει αιωνίως στον υποτακτικό βίο, με την γάγγραινα να του κατασπαράζει αργά τα άκρα.
Από την άλλη, υπάρχει η επιλογή της Εθνικής Αντίστασης. Ακόμη κι αν έχουμε φτάσει στο χειρότερο και μη αναστρέψιμο σημείο παρακμής και καταστροφής, μπορεί να επιλέξει να Αγωνιστεί και να φωνάξει ένα βροντερό "ΌΧΙ" με ορθό το κεφάλι. Μπορεί ακόμη να ακολουθήσει το πρόσταγμα της Ιστορίας, που τον καλεί να σηκωθεί όρθιος και να υπεραμυνθεί των χωμάτων του, των Ιερών Ιδανικών του και των Αξιών της Πατρίδας. Μπορεί να δώσει ένα λόγο στα παιδιά του για να τον τιμήσουν, όταν αυτός πεθάνει.
Το δίλημμα λοιπόν είναι: Πατρίδα ή Χάος! 
Έχουμε την βαθιά πεποίθηση πως στο συλλογικό υποσυνείδητο του Λαού μας, η Υπερηφάνεια και η Τιμή τρέφονται ακόμη. Πιστεύουμε ακράδαντα πως το χάος του μνημονίου και η εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας του 2014 δεν αρκούν για να υποδουλώσουν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό. Θεωρούμε πως την κρίσιμη στιγμή, ο Ελληνικός Λαός θα ακούσει το σάλπισμα του Εθνικού μας Αγώνα και θα ακολουθήσει.
18 και 25 Μαΐου. Ο Αγώνας δεν τελειώνει εδώ, ωστόσο είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να πετύχουμε ένα "θανατηφόρο" χτύπημα στους δυνάστες της Πατρίδας μας. Μας πολέμησαν με τον πιο βρώμικο και αθέμιτο τρόπο. Με την παρανομία, με φυλακίσεις και δολοφονίες. Εάν λάβουν την κατάλληλη απάντηση τώρα, την επόμενη φορά θα δειλιάσουν.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, θα πούμε: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πέθαναν. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, υπό την καθοδήγηση του ΑΡΧΗΓΟΥ μας, είναι εδώ και θα σας δώσει μία απάντηση σύντομα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


xathess.gr