Εθνικιστική Νίκη ή Εξαθλίωση


Η διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, σε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, ενέχει χαρακτήρα εξόχως πολιτικό. Επί της ουσίας και πέρα από κενές περιεχομένου διακηρύξεις και δηλώσεις, το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία των πολιτικών εξελίξεων από τον Ιούνιο και μετά.
Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά διαθέτει το πελώριο πλεονέκτημα του ολοκληρωτικού -σχεδόν- ...

ελέγχου των τηλεοπτικών σταθμών, των εφημερίδων και των ραδιοφώνων, τα οποία εξακολουθούν να παραμυθιάζουν τον Λαό με την απάτη του «πλεονάσματος» και το «κοινωνικό μέρισμα». Θα ενεργοποιήσει λοιπόν αναπόφευκτα, το ψευτοδίλημμα «σταθερότητα ή πισωγύρισμα» (το οποίο ετέθη και στις εθνικές εκλογές του 2012), το οποίο είναι στην πραγματικότητα τόσο φαιδρό όσο και οι εμπνευστές του.
Από τα ψευτοδιλήμματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, θα εξαπατηθούν όχι οι αφελείς αλλά εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να εξαπατηθούν. Το προηγούμενο των εκλογών του 2012 και της κάθετης αναντιστοιχίας μεταξύ προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πρακτικών, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών και αμφισβητήσεων. Πέραν τούτου, έχουν ήδη γίνει γνωστές οι προθέσεις της αντεθνικής κυβέρνησης για περαιτέρω φορολογικά μέτρα ύψους περί τα 10 δις ευρώ, δια του «επικαιροποιημένου» μνημονίου.
Γι' αυτούς τους λόγους, ο συνεταιρισμός των διεφθαρμένων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, επιδιώκει να προσδώσει χαρακτήρα δήθεν τοπικό στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ στις ευρωεκλογές ποντάρει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απαξίωση και κατά συνέπεια την αποχή.
Θα πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο στον συμπατριώτη μας στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος, πως εκείνοι που σήμερα διατείνονται πως οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν χαρακτήρα τοπικό και όχι πολιτικό, την επαύριον της αναμέτρησης και σε περίπτωση επιτυχίας, θα θριαμβολογούν ισχυριζόμενοι πως το εκλογικό σώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και το έργο της!
Για το Σύριζα κυρίως, αλλά και τις υπόλοιπες δυνάμεις της Αριστεράς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: αβαντάρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την Χούντα διότι είναι προφανές πως δεν επιθυμούν να προβάλλουν εμπόδια στο καταστροφικό έργο της τελευταίας. Το πράττουν δε με τέτοιο ζήλο, ενθαρρύνοντας την εχθρική προπαγάνδα εντός της ελληνικής επικράτειας και αδιαφορώντας για τις συνέπειές της. Τα παραδείγματα χειρισμών του Σύριζα και των στελεχών του στη Θράκη και στο μακεδονικό, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι «σφοδρές» κατά τα λοιπά συγκρούσεις μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, καθώς όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έχουν έναν αντίπαλο κι εχθρό: το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, εξ' αρχής διακήρυξε πως η διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, έχει κατ' εξοχήν πολιτικό χαρακτήρα. Στην περίπτωση κατά την οποία τα κόμματα που συνθέτουν τη Χούντα λάβουν αξιόλογα ποσοστά, Περιφέρειες και Δήμους, τότε θα εξαπολυθεί μια προπαγανδιστική εκστρατεία κατά την οποία οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού θα διατείνονται πως οι Έλληνες επικροτούν τις καταστροφικές τους πολιτικές. Εάν όμως τα κόμματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά συντριβούν, τότε εγείρεται μείζον θέμα λαϊκής απόρριψης της τρέχουσας κυβερνητικής πολιτικής, οπότε και ανακύπτει σαφώς ζήτημα πρόωρων εθνικών εκλογών.
Πολύ περισσότερο όμως, η στήριξη του Ελληνικού Λαού προς την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, σημαίνει την απόλυτη αποδοκιμασία της Τρόικας και των εγχώριων υποτακτικών της και φυσικά την θέληση του Ελληνικού Λαού να αγωνιστεί για την Ελευθερία από την δουλεία των τόκων.
Επιπλέον, στήριξη στη Χρυσή Αυγή σημαίνει την άτυπη λαϊκή τιμωρία για τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, στο ζήτημα των πολιτικών διώξεων. Άτυπη λαϊκή τιμωρία, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο βήμα υλοποίησης της δέσμευσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την παραδειγματική τιμωρία των επίορκων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, οι οποίοι έχουν αναχθεί στους Τύραννους του Ελληνικού Λαού.
Με μια μόνο φράση, το καθήκον μας στις εκλογές του Μαΐου είναι ένα:
Τον Μάιο καίμε τον Ιούδα!

Ευάγγελος Καρακώστας