Η Νίκη είναι μονόδρομος... Ας ορκιστούμε σε αυτήν

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Από χθες, παραμιλάνε όλοι, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την εξαίρετη νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της αυτοδιοικητικής έκφρασης της, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ. Νίκη που ήρθε με τεράστιες δυσκολίες και κάτω από τρομοκρατία, ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ!
Η δίψα και ο αγώνας εκείνων των λίγων, που στάθηκαν και μοιράστηκαν το όνειρο του Αρχηγού, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, που πριν πολλά χρόνια έβαλαν όνειρο ζωής, πάνω από τα μικρά προσωπικά τους όνειρα, την Λευτεριά της Πατρίδας, χθες δικαιώθηκε για ακόμη μια φορά!
Η θεσμική μας εκπροσώπηση σε δημοτικά συμβούλια άνοιξε τον δρόμο προς τη τελική Νίκη το ...

2010, με έναν μόνο δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο της Αθήνας!
Η στεντόρεια Ελληνική φωνή του Αρχηγού και οι θέσεις του Κινήματος που προέβαλλε, ως λύση στα προβλήματα των δημοτών, σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έκαναν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δύναμη ελπίδας για τον Ελληνικό λαό!
Στις εθνικές εκλογές του 2012, ο λαός τίμησε εκ νέου τον Εθνικό μας λόγο και έτσι εκλέξαμε 18 βουλευτές και έτσι η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακούστηκε δυνατότερα από ποτέ!
Σήμερα εκλέξαμε Περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους σε όλη την Ελλάδα. Η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ θα ακούγεται από άκρη σε άκρη, θα έχει θεσμικό ρόλο, θα μπορεί να παρεμβαίνει… Σε 5 χρόνια θα έχουμε εκπαιδεύσει άξια στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε όλη την Ελλάδα και σε αυτήν την πενταετία μέσα από τις μάχες τους στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, θα κάνουν γνωστές τις θέσεις μας παντού!
Έχετε ιδέα τι σημαίνουν όλα αυτά, για ένα κόμμα που ξεκίνησε την θεσμική εκπροσώπηση το 2010 και αντιμετωπίζει όσα αντιμετωπίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; (παράνομες διώξεις – βία – νοθεία)… Πόσο μάλλον όταν υπάρχει αποχή 40-50%;
Σημαίνει, πως στην συνείδηση των υπεύθυνων Ελλήνων, που αγωνιούν για την Ελλάδα, όχι εκείνων που σταμάτησαν στην καφετέρια για καφέ, αλλά εκείνων που πήγαν να ψηφίσουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η πρώτη δύναμη!
Στην συνείδηση των Ελλήνων, αποδεδειγμένα πλέον, η σκευωρία έχει καταπέσει.
Στην συνείδηση των Ελλήνων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι η Εθνική Αντιπολίτευση!
Παρά τις διώξεις και την συνωμοσία της σιωπής που μας επιβάλλουν, η αύξηση κατά 40% της δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δείχνει καθαρά τον δρόμο προς την Νίκη!
Αυτό το ξέρουν καλά όσοι εξυφαίνουν συνομωσίες. Αλλά είναι πολύ αργά γιαυτούς.
Μπορούμε με βάση αυτά τα δεδομένα να απαιτήσουμε: Την ΆΜΕΣΗ απελευθέρωση του Αρχηγού και των υπολοίπων Βουλευτών και απλών μελών.
  • Την παύση των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων.
  • Την διενέργεια, ΆΜΕΣΑ, εθνικών εκλογών!
Είμαστε Νικητές! Αν δεν είχαμε νεκρούς και παράνομα προφυλακισμένους και αν η μάχη δεν συνεχιζόταν, θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε…
Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε Ευρωεκλογές! Δεν σταματάμε, δεν κάνουμε απολογισμό, δεν δίνουμε μνείες και παράσημα. Ο Αγώνας της τιμής συνεχίζεται για να εκλέξουμε όσους περισσότερους ευρωβουλευτές γίνεται!
Να ακουστεί η φωνή μας στεντόρεια στα πέρατα της Ευρώπης! Η εκπροσώπηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον θα είναι ΠΑΝΤΟΥ και διαρκής. Το ποτάμι ξέφυγε από την κοίτη του και κατακτά την Ελλάδα και θα κατακτήσει και την Ευρώπη από άκρη σε άκρη. Αυτό τους τρομάζει… Ας κάνουμε λοιπόν τους φόβους τους πραγματικότητα! 
Ο αγώνας μας Συναγωνιστές συνεχίζεται…
Μέχρι την Νίκη- Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω ο Αρχηγός!