Γελάει ο κόσμος με τις ανοησίες του Καμμένου


Οι διαφόρου τύπου αριστεροί έχουν πολλάκις απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, και στο κόμμα του ως «ψεκασμένοι» ή «αεροψεκασμένοι». Το τραγικό στην όλη περίπτωση είναι ότι ο Καμμένος φροντίζει συχνά – πυκνά να τους επιβεβαιώνει και να τους βγάζει αληθινούς με τις δηλώσεις του, που πραγματικά προκαλούν τον γέλωτα ακόμα και στα παρδαλά ...


ερίφια.
Οι ΑΝΕΛ ως γνωστόν προσανατολίζονται και ελπίζουν σε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μπας και καταφέρουν να πάρουν καμιά καρέκλα, αφού η προσπάθεια τους με το non paper στον Παπούλια απέτυχε. Θυμίζουμε ότι τότε ο «πρόεδρος» είχε απαιτήσει θέσεις και υπουργεία προκειμένου να συνεργαστεί με την συγκυβέρνηση του μνημονίου. Έτσι ήταν μοιραίο ο Καμμένος να προσπαθεί να εμφανίσει έναν αντιχρυσαυγιτισμό για να μπορέσει να εγκολπωθεί στο σύστημα μπας και του δοθεί κάποιο «κοκαλάκι» από την «πίτα».
Το αποτέλεσμα ήταν να ρεζιλευτεί για άλλη μία φορά. Δείτε τις καταγέλαστες δηλώσεις του: "Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τεράστια και τα μηνύματα που παίρνω από όλη την Ελλάδα είναι ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερα. Γι αυτό ευθύνεται η κυβέρνηση και η ... διαφήμιση που τους έχει γίνει από τα ΜΜΕ. Επειδή μοιράζανε πατάτες τους έπαιζε 15' η τηλεόραση".
Ο Καμμένος θεωρεί «διαφήμιση» το γεγονός ότι νυχθημερόν τα κανάλια της διαφθοράς ασχημονούν εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Θεωρεί «διαφήμιση» το ότι αθώοι οικογενειάρχες βρίσκονται στην φυλακή. Θεωρεί «διαφήμιση» ότι δύο νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν από το παρακράτος.
Από την άλλη θεωρεί ότι αυτόν που λαμβάνει προσκλήσεις σε όλες τις εκπομπές της διαπλοκής, τον πολεμά το σύστημα. Τι να πούμε πέρα από το ότι δεν έχουν ξανακουστεί τέτοιου μεγέθους ανοησίες στην πολιτική ζωή του τόπου.
Τον αφήνουμε στην χλεύη του Ελληνικού Λαού…