ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ"

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Επίθεση από 50 κουκουλοφόρους και κρανιοφόρους οπλισμένους με ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία δέχθηκαν μέρα μεσημέρι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής στην Λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου.
Οι δράστες των οποίων η “επαναστατική” περιβολή και η θρασύδειλη μεθοδολογία σκιαγραφούν απόλυτα τον ιδεολογικό χώρο στον οποίο ανήκουν, τραυμάτισαν γυναίκες και παιδιά και ως συνήθως διέφυγαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.
Εμείς όμως θα θέσουμε κάποια απλά ερωτήματα προς κάθε ανεύθυνο υπεύθυνο σχετικά με το ...

προεκλογικό πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες οι γνωστές ακροαριστερές παρακρατικές ομάδες εις βάρος, υποψηφίων, ψηφοφόρων και χώρων προεκλογικών συγκεντρώσεών μας.
Πού και εις βάρος ποιου πολιτικού χώρου, έχει πραγματοποιηθεί, επίθεση από οπλισμένους τραμπούκους, τραυματισμοί και τρομοκρατία παριστάμενων και καταστροφές του χώρου που φιλοξενεί την εκδήλωση;
Πώς είναι δυνατόν η αστυνομία να μην μπορεί να συλλάβει ένα από αυτά τα άθλια μιάσματα και ειδικά σε επαρχιακές πόλεις, που οι πάντες είναι γνωστοί;   
Αυτή είναι η δημοκρατία και η ελευθερία που πρεσβεύουν και ευαγγελίζονται αυτοί οι δήθεν κοινωνικοί επαναστάτες και υπέρμαχοι της ισότητας; Τοιουτοτρόπως σέβονται την διαφορετικότητα θέσεων και απόψεων;
Τέλος και αυτό είναι το σπουδαιότερο ερώτημα, εάν το Κίνημα λάβει την απόφαση από τούδε και στο εξής και έως το πέρας των εκλογών να περιφρουρεί με ομάδες Συναγωνιστών τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, αφού η αστυνομία δεν είναι ικανή να το κάνει, ή έχει διαταχτεί από την εγκάθετη ηγεσία της να ποιεί την νήσσαν και στην επόμενη επίθεση τους οι άνανδροι αλήτες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο απλούς πολίτες και γυναικόπαιδα, τότε τι μέλλει γενέσθαι;
Και σε τι δηλώσεις και σχόλια πρόκειται πάλι να προβούν τα άθλια ΜΜΕ;
Σαν να τα ακούμε ήδη από τα χείλη των έμμισθων ανδρείκελων του κατεστημένου, που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι.
“Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με λύσσα και δολοφονικές προθέσεις εναντίον συγκεντρωμένων που διαδήλωναν την αντίθεσή τους κατά του ναζιστικού μορφώματος. Ανατριχιαστικές σκηνές”. Ή ακόμη “Δεν άντεξαν ως το τέλος οι ναζί της Χρυσής Αυγής και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, επιτιθέμενοι εναντίον φιλήσυχων διαδηλωτών”.
Και να μετά νέες εγκληματικές κατηγορίες να προσθέτονται στην επιστημονικής φαντασίας δικογραφία και να νέοι ανώνυμοι μάρτυρες να εμφανίζονται από το πουθενά και να προβαίνουν σε “ανατριχιαστικές” αποκαλύψεις. Διότι τους τελευταίους μήνες στα τηλεκανάλια που υπηρετούν το αστικό καθεστώς, όταν ακούγεται η λέξη “ανατριχιαστικές” η είδηση που ακολουθεί αφορά την Χρυσή Αυγή. Οι ηλίθιοι έχουν γίνει πλέον γραφικοί.
Αλλά ας γνωρίζουν όλοι οι άθλιοι και θρασύδειλοι ακροαριστεροί συμμορίτες που επιτίθενται εναντίον μας πίσω από την ασπίδα προστασίας που τους παρέχει το επίσης άθλιο πολιτικό κατεστημένο, ότι η κατ ανάγκη παθητικότητα και αδράνεια δεν ισοδυναμεί με αδυναμία, ή φόβο. Επίσης ας γνωρίζουν άπαντες ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ένα πολιτικό κόμμα και ένα ιδεολογικό Κίνημα, που διεξάγει έναν απολύτως νόμιμο πολιτικό αγώνα και μια από τις κύριες και πάγιες θέσεις μας είναι ότι είμαστε κατά της βίας.
Αλλά το να προστατεύουμε εαυτούς, όταν οι ζωές μας κινδυνεύουν και οι δυνάμεις της τάξεως είναι απούσες, είναι μία απολύτως νόμιμη και μη κολάσιμη πράξη.
Και αν σφάλουμε για αυτό καλούμε τον κάθε αρμόδιο να μας διαβεβαιώσει για το αντίθετο και να αναλάβει την ευθύνη για το αθώο αίμα που μπορεί να χυθεί, από τους ακροαριστερούς τρομοκράτες σ κάποια από τις μελλοντικές επιθέσεις τους, εις βάρος μας.