Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη - Χιλιάδες Έλληνες έστειλαν το μήνυμα της Νίκης από την Μακεδονία


Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Χιλιάδες Έλληνες δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με δυναμικά συνθήματα που δονούσαν ολόκληρο το ξενοδοχείο.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής ...


Μακεδονίας Νίκος Χρυσόμαλλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και δεκάδες στελέχη και υποψήφιοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
 
Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη - Χιλιάδες Έλληνες έστειλαν το μήνυμα της Νίκης από την Μακεδονία




Ο Χρυσομάλλης Νικόλαος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος Π.Σ. Χρυσής Αυγής, έδωσε το μήνυμα της Νίκης, που έρχεται από την Κεντρική Μακεδονία και θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου. Κάλεσε άπαντες σε εγρήγορση για να μη χαριστεί ούτε μία ψήφος στο παλαιό πολιτικό κατεστημένο, που λυμαίνεται τη χώρα μας.



Η Δημοπούλου Ειρήνη, υποψήφια Ευρωβουλευτής, ανέγνωσε το μήνυμα του, αντισυνταγματικά φυλακισμένου, συζύγου της και βουλευτή, Χρήστου Παππά και κάλεσε άπαντες σε συνεχή ετοιμότητα και ασυμβίβαστο Αγώνα!



Ο αντιστράτηγος Επιτήδειος Γεώργιος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Αντιστράτηγος ε.α. μίλησε για τον καταλυτικό ρόλο, που θα παίξει η Ελλάδα, σε μία Ευρώπη των Εθνών και τη σπουδαιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δημιουργία ενός ισχυρού Έθνους με στέρεες βάσεις.


Ο Ηλιακόπουλος Ηλίας, Δρ. Νομικής, υποψήφιος Ευρωβουλευτής, τόνισε την αντισυνταγματικότητα και την παρανομία των διώξεων, που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών... το Κίνημα των εκατομμυρίων Ελλήνων. Πρόσθεσε πως πριν δεκάδες χρόνια, όντας στην ίδια σχολή με τους διώκτες της Χρυσής Αυγής, αυτοί κατήγγειλαν τις τωρινές τους πράξεις.



Ο Άγγελος Ιωάννου, υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές είναι η "Dream Team" της Ελλάδας που στις 25 Μαΐου θα πετύχει συντριπτική Νίκη.



Ο Κωνσταντίνος Μποβιάτσος, υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι στις 25 Μαΐου θα τρέμει και η ευρωβουλή!



Ο Αλέξανδρος Λύρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι οι ερχόμενες εκλογές έχουν ιστορική σημασία με την μαζική είσοδο των εθνικιστών στο ευρωκοινοβούλιο η Ε.Ε. θα αλλάξει ριζικά την πορεία της.



Ο Κωνσταντίνος Νομικός, υποψήφιος ευρωβουλευτής επισήμανε τα λαμπρά επιστημονικά μυαλά και την ποιότητα των συναγωνιστών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νίκης.



Ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, είπε ότι όλα τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα ξεκίνησαν από την Μακεδονία και ο ρους της Ιστορία στην Ελλάδα θα αλλάξει στις 25 Μαΐου με την δυναμική των πατριωτών της Μακεδονίας.



Ο Μιχάλης Τσακίρης υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι με την Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο θα ακουστούν ξανά μεγάλα όχι για την είσοδο της Τουρκίας, των Σκοπίων και στα ζητήματα που θίγουν τα Εθνικά μας συμφέροντα.



Ο Απόστολος Τζαρός, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι η σημερινή ευρωπαϊκή ένωση ενδιαφέρεται πιο πολύ για τους αριθμούς παρά για τους πολίτες της.



Η Μαρία Τσορλίνη, υποψήφια ευρωβουλευτής είπε αναφέρθηκε στις γενοκτονίες του Ελληνισμού δεν αναγνωρίζονται από την Ε.Ε. για τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ώστε να υπάρξει επιτέλους δικαίωση.



Ο Δρ. Βασίλης Χαλβατζούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι θα αγωνιστεί ώστε ποτέ κανένας να μην ξαναχρεώσει της Πατρίδα μας, υποθηκεύοντας τον μέλλον των παιδιών μας.



Ο Γιώργος Χασιώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής ζήτησε από όλους να αγωνιστούν με την Χρυσή Αυγή για να γυρίσει το δίκαιο και τη τάξη στην πατρίδα μας.



Ο Αντώνης Γρέγος, βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης είπε ότι στις 18 Μαΐου θα ζήσουμε απίστευτα πράγματα με την μεγάλη Νίκη της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.



Ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης είπε ότι έμειναν εφτά μέρες και τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα για την χούντα Σαμαρά.



Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκη Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε ότι σύντομα θα ξεμπερδέψουμε με τους φαύλους που διοικούν την πατρίδα μας. Αναφέρθηκε στα debate που μας καλούν και τότε οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων αποχωρούν με την ουρά στα σκέλια κάνοντας πραγματικότητα το σύνθημα: Χρυσή Αυγή για  να ξεβρωμίσει ο Τόπος.



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι μόνο για αντιπαράθεση αλλά είναι ιστορικές γιατί διακυβεύονται σημαντικά εθνικά ζητήματα και στις 18 και 25 Μαΐου με την λαϊκή βούληση θα ξημερώσει μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.



Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι των Ελλήνων θα σκάσουν σαν βόμβα στα σαθρά θεμέλια της χούντας Σαμαρά. Αναφέρθηκε στις πρόσφατες επαφές στελεχών της Χρυσής Αυγής με σημαντικούς ανθρώπους της Ρωσίας βάζοντας τις βάσεις για Ελληνορωσική συνεργασία.
Κλείνοντας είπε ότι η Ιθάκη για τους Έλληνες Εθνικιστές θα έρθει με την μέρα που θα απελευθερωθεί ο Ηγέτης και μπροστάρης του Αγώνα ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος.  



Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου διάβασε το αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος ζήτησε να συνεχίσουμε αμείωτα τον Αγώνα χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.


Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.