ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ως εδώ με τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς απατεώνες του Μπόμπολα


Θρήνος, οδυρμός, απελπισία κι απόγνωση είναι οι λέξεις οι οποίες μπορούν να περιγράψουν καλύτερα από οποιεσδήποτε άλλες το τι συμβαίνει την στιγμή τούτη στις δημοσιογραφικές παρασυναγωγές της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Αιτία δεν είναι άλλη από τον εκλογικό θρίαμβο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με τους ...
συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής να εκλέγουν συμβούλους σε όλα τα περιφερειακά συμβούλια!
Το γεγονός βεβαίως, της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και βούλησης του Ελληνικού Λαού μακράν των κηρυγμάτων και των απαιτήσεων των δημοσιογραφικών φερέφωνων της Χούντας των Μνημονίων δεν άρεσε καθόλου στους κρατικοδίαιτους εργολάβους της εξαπάτησης. Γιατί συμβαίνει όμως τούτο;
Συμβαίνει ακριβώς επειδή η ανθελληνική και βρωμερή προπαγάνδα που εξαπολύουν σε βομβαρδιστικούς μάλιστα ρυθμούς, δεν έχει απολύτως κανέναν αντίκτυπο σε ένα ολοένα και αυξανόμενο τμήμα του Λαού μας. Διακρίνουν πια ξεκάθαρα, πως η Χρυσή Αυγή έχει στεγανά μέσα στον Ελληνικό Λαό, πανίσχυρους και αδιάρρηκτους δεσμούς μαζί του. Ενώ αντίθετα οι κομματικές συμμορίες από την αριστερά μέχρι την δεξιά, αντλούν την όποια επιρροή τους από την προκλητική αβάντα των διεθνών τοκογλύφων, των εγχώριων τραπεζιτών και φυσικά από τους εργολάβους του ψεύδους σε κανάλια, ραδιόφωνα και φυλλάδες.
Διόλου τυχαία λοιπόν, όλα τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης από την Κυριακή το βράδυ ακόμα, καθυβρίζουν την Χρυσή Αυγή και στρέφονται με ταλμουδικό μίσος ου μόνον απέναντι στα στελέχη και τα μέλη της, αλλά κυρίως προς τους ψηφοφόρους της.
Το σημερινό κύριο άρθρο της καθεστωτικής φυλλάδας «Βήμα», είναι ενδεικτικός: «ως εδώ με τους νεοναζιστές». Και φυσικά, οι Έλληνες Εθνικιστές χαρακτηρίζονται «νεοναζιστές» διότι δεν δύνανται να κατηγορηθούν ως κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, μιζαδόροι, υπαλληλάκια των ξένων και ούτω καθεξής. Το κύριο άρθρο της κιτρινοφυλλάδας της πάλαι ποτέ πασοκικής παντοδυναμίας και ασυδοσίας, αποτελεί ένα απαύγασμα μίσους, απειλών και πολιτικής τρομοκρατίας. Εκείνο το οποίο αποτελεί την ουσία της δημοσίευσής του - και είναι χαρακτηριστικό του πανικού που τους διακατέχει- είναι η απόπειρα να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής και ντροπής στον Ελληνικό Λαό.
Όπως ακριβώς, με απύθμενο θράσος τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ανδρείκελα κατηγόρησαν τον Λαό μας για την οικονομική χρεωκοπία της Ελλάδος, έτσι και τώρα, κατηγορούν το Λαό μας επειδή συνειδητά επιλέγει τις Εθνικιστικές πολιτικές θέσεις οι οποίες και θα βγάλουν την Πατρίδα από το αδιέξοδο, στην οποία ο εσμός των πολιτικών, οικονομικών και δημοσιογραφικών συμφερόντων την έχει οδηγήσει.
Σημειώνει η καθεστωτική γραφίδα, στον επίλογο του κατάπτυστου άρθρου: «Όσο θυμό, όση οργή κι αν έχει ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας, δεν μπορεί να αναζητά διέξοδο και προοπτική σε εγκληματίες (οι δημοσιογράφοι μας καταδίκασαν πριν από τους επίορκους δικαστικούς) και φορείς ακραίων αντιδημοκρατικών αντιλήψεων. Μέχρι πριν λίγους μήνες, πριν αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών, θα μπορούσε να είναι αποδεκτό το επιχείρημα ότι κάποιοι παρασύρθηκαν από την εθνικιστική και  αντισυστημική ρητορεία  τους.
Τώρα δεν έχουν κανένα άλλοθι. Γνωρίζουν πολύ καλά  ποιους  ψηφίζουν, σε ποιους εναποθέτουν τις ελπίδες τους. Ας ξυπνήσουν κι ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν κι αυτοί τις ευθύνες τους πριν είναι πολύ αργά».
Μετά τα αποτελέσματα των προσεχών ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου και το ποσοστό που θα λάβει η Χρυσή Αυγή, ο τρόμος των ινστρουχτόρων της υποδούλωσης θα πολλαπλασιαστεί και μαζί θα ενταθεί και η πολιτική τρομοκρατία εις βάρος του Λαού μας. Ίσως τότε οι «δημοκράτες» της διαπλοκής, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, απαιτήσουν από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα εκατομμυρίων Ελλήνων, οι οποίοι αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι στα πολιτικά ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων. Άλλωστε... «δημοκρατία» έχουμε.
Η διαπλοκή διεθνών τοκογλύφων-πολιτικών και δημοσιογράφων είναι και το πραγματικό καρκίνωμα του Ελληνικού Κράτους, το οποίο θα πρέπει απαραιτήτως και ανεπιφύλακτα να ξεριζωθεί προκειμένου να ανασάνει ο Ελληνικός Λαός. Ένας μονάχα τρόπος υπάρχει για να συμβεί αυτό: ένα πανίσχυρο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!
Στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, δεν έχουμε κανένα δισταγμό και καμιά αμφιβολία για το τι πρέπει να πράξουμε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας