Παρών ο Αντώνης Γρέγος στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ: «Θα βοηθήσω κάθε προσπάθεια που θα διευκολύνει την εξυγίανση, θα προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού, την ασφάλεια των φιλάθλων και την ανάδειξη της ιστορίας του συλλόγου»


Προς,
Δ.Σ. Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Θεσσαλονίκη 15/05/2014

Αξιότιμοι κύριοι,
Ενόψει της συνάντησης με τους αντιπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου τα μέλη του συλλόγου και των συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ. θα ήθελα να σας αναφέρω τα κάτωθι:

Σαν μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου και συνδεσμίτης (από τότε που οι κερκίδες του γηπέδου ήταν τσιμέντο) βίωσα χιλιάδες αδικίες τόσο αγωνιστικές όσο και εξωαγωνιστικές.
Στη διοίκηση της ομάδας βρέθηκαν άνθρωποι που άξιζαν αλλά και άλλοι που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα ( οικονομικά , αγωνιστικά , διοικητικά κλπ).

Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. ένας κόσμος που είναι περήφανος και αγωνιστικός στάθηκε πάντα δίπλα στην ομάδα του κερδίζοντας τον σεβασμό σε Ελλάδα και Ευρώπη . Δυστυχώς τα τρόπαια που κατέκτησε ήταν δυσανάλογα με τους αγώνες που έδωσε.

Ήμουν παρών στην αρμόδια επιτροπή όπου ο σημερινός μεγαλομέτοχος εξέφρασε ενώπιον των βουλευτών το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.
Ενημερώνομαι καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο και ακολουθώ την ομάδα ως φίλαθλος βιώνοντας την αγωνία και το πάθοςτου λαού του.

Ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του.
Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας και του ρευστού πολιτικού σκηνικού θα ήθελα να τονίσω ότι:

1. Τα προβλήματα θα πρέπει να λυθούν άμεσα και οριστικά με νομιμότητα και διαφάνεια ( δυστυχώς μέχρι τώρα η πολιτεία δεν έχει πράξει το καθήκον της και δεν έχει δώσει λύσεις.

2. Η χρονική συγκυρία ίσως αποτελέσει μέσω πίεσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης ( Οι κυβερνήσεις δυστυχώς αλλά υπόσχονται και άλλα πράττουν).

3. Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να μείνει ενωμένος και να έχει λόγο και θέση στα προβλήματα, μια που αυτός αποτελεί την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

4. Σαν εκπρόσωπος των πολιτών της Θεσσαλονίκης προτίθεμαι να βοηθήσω σε κάθε προσπάθεια που θα διευκολύνει την εξυγίανση, θα προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού, την ασφάλεια των φιλάθλων και την ανάδειξη της ιστορίας του συλλόγου.

5.Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου θα πράξω τα δέοντα όπως και ο αντίστοιχος εκπρόσωπος μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Με τιμή

Γρέγος Αντώνιος
Βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Α΄ Θεσσαλονίκης