ΔΕΙΤΕ πόσες έδρες θα έπαιρναν τα κόμματα αν είχαμε βουλευτικές εκλογές - Ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου η Χρυσή Αυγή


Πολύ σκέψη έχει πέσει στα κομματικά επιτελεία της κλεπτοκρατίας μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Πυρήνας της σκέψεως των καθεστωτικών είναι ότι με βάση τα αποτελέσματα και τις έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα αν μιλούσαμε για εθνικές εκλογές, μοιραία οδηγούμαστε στην τελευταία πράξη του «δράματος» με συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.
Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα αν είχαμε βουλευτικές εκλογές:



ΣΥΡΙΖΑ: 130
Νέα Δημοκρατία: 70
Χρυσή Αυγή: 28
Ελιά/ΠΑΣΟΚ: 24
Ποτάμι: 20
ΚΚΕ: 18
ΑΝ.ΕΛ.: 10      
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι καθίσταται απαγορευτική η σκέψη για οποιαδήποτε μορφή συγκυβέρνησης. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ θα ήταν καταστροφική για αμφότερα τα κόμματα, αφού ουδείς θέλει να φωτογραφίζεται δίπλα με τη συμμορία της Χ. Τρικούπη. Πέρα από αυτό θα ήταν ιδιαίτερα «εύθραυστη» με 154 βουλευτές. Το μόνο συγκολλητικό του καθεστώτος που απέμεινε είναι λοιπόν το «Ποτάμι», το οποίο όμως δεν πρόκειται να λάβει τέτοια ποσοστά σε εθνικές εκλογές.
Έτσι η μοναδική λύση που απομένει είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα έχει μία πολύ μικρότερη πλειοψηφία σε εθνικές εκλογές, δεδομένου ότι από σήμερα έρχονται νέα μέτρα καταλήστευσης  του Ελληνικού Λαού.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και η συνέχιση της πολιτικής λιτότητας που θα επιβάλλει η Ε.Ε. θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα της κλεπτοκρατίας, αφού θα ανοίξουν διάπλατα οι πύλες για την επέλαση της Χρυσής Αυγής.