Ο Αρχηγός στέλνει το μήνυμα Νίκης από τις φυλακές Κορυδαλλού


Επί πέντε τουλάχιστον μήνες οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι ενός αμαρτωλού καθεστώτος επαναλάμβαναν μονότονα σε φυλλάδες και τηλεπαράθυρα ότι η Χρυσή Αυγή θα ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ τόσο από τις δημοτικές, όσο και από τις Ευρωπαϊκές εκλογές.
Η χθεσινή ανακήρυξη του ψηφοδελτίου μας από τον Άρειο Πάγο είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ του συστήματος έλεγαν συνειδητά ψέμματα, έκαναν με πλήρη επίγνωση ...

βρώμικο πόλεμο εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση, να σπείρουν την αμφιβολία, την απογοήτευση, την ηττοπάθεια.
Τα σχέδια τους απέτυχαν, όπως θα αποτύχει και η πολιτική σκευωρία, την οποία με τρόπους παράνομους, με ψευδολογίες και σκοτεινές μεθόδους έστησαν κατά της Χρυσής Αυγής.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Με το μήνυμα μου αυτό επιθυμώ κατ' αρχάς να απευθύνω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στις χιλιάδες των γενναίων ανδρών και γυναικών, οι οποίες έβαλαν το όνομά τους μπροστά, περιφρονώντας την πολιτική τρομοκρατία της χούντας του Μνημονίου και των πουλημένων ΜΜΕ, και στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια του Κινήματός μας, τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο και στους συνδυασμούς της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» σε δήμους και περιφέρειες. Κοντά σε αυτούς και οι εκατοντάδες χιλιάδες των Πατριωτών, που δίνουν κάτω από τα Λάβαρα της Χρυσής Αυγής έναν υπέροχο και σκληρό αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία των λακέδων των τοκογλύφων.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Όλοι και Όλα για τον Αγώνα! Στις 18 Μαΐου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, σε Δήμους και Περιφέρειες και στις 25 Μαΐου στις Ευρωεκλογές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τους τοκογλύφους Ευρώπη.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 12 Μαΐου 2014