Δεν έχουν το θεό τους!: Οι "έγκυροι" δημοσκόποι παρουσιάζουν έρευνα με 38% αδιευκρίνιστη ψήφο!


Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στις στημένες και μαϊμού δημοσκοπήσεις που είμαστε αναγκασμένοι να τις ακούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Το πόσο αντιεπιστημονικές είναι, μη αντικατοπτρίζοντας ούτε στο ελάχιστο την πραγματική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται κι από το γεγονός ότι μέχρι και ο συστημικός δημοσιογράφος Χατζηνικολάου απηύδησε και αποφάσισε να μην δημοσιοποιήσει καμία δημοσκόπηση μέχρι τις...

 εκλογές.
Για μια εβδομάδα ακόμη τα παπαγαλάκια του Μαξίμου και της πιάτσας Συγγρού θα παίζουν τα ρέστα τους, προσπαθώντας να μεταπείσουν κανέναν αφελή. Μάταια, όμως!
Ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε και σε 7 μέρες από τώρα θα λένε το γελοίο επιχείρημα: "Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης". Σε 14 μέρες όμως που η Χρυσή Αυγή θα έχει σαρώσει και στις ευρωεκλογές δεν θα μπορούν να λένε τίποτα!

Δεν θα αναφερθούμε στα ποσοστά που δίνει στην Χρυσή Αυγή η δημοσκόπηση της Public Issue για την "Εφημερίδα των Συντακτών". Το ότι δίνει ποσοστό 3,5% στην Χρυσή Αυγή εκθέτει ανεπανόρθωτα αυτούς και όχι εμάς.
Θα επισημάνουμε μόνο την άλλη παράμετρο, αυτή της αδιευκρίνιστης ψήφου. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα λοιπόν το 38% των ερωτηθέντων, αυτών που μπήκαν καν στον κόπο να τους συμμετέχουν, δεν διευκρίνισε τι θα ψηφίσει.
Δηλαδή 16% δηλώσαν αναποφάσιστοι, 10% ότι δεν θα ψηφίσουν, 9% δεν γνωρίζει ή δεν απαντά και 3% Λευκό και άκυρο. Κι αυτό τώρα θεωρείται σοβαρή δημοσκόπηση...
Λίγη υπομονή ακόμη. Κυριακή κοντή γιορτή!