Το ατσάλι όταν δέχεται χτυπήματα δυναμώνει!


Γράφει ο Αθανάσιος
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Σαφέστατα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δε συνάδει με τα δεινά στα οποία έχει ρίξει τον ελληνικό λαό, το καθεστώς των μνημονίων, των σκανδάλων, της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας της καθεστηκυίας τάξης.
Ο ελληνικός λαός ποδηγετημένος, τρομοκρατημένος και σε μεγάλο ποσοστό λοβοτομημένος από την προπαγάνδα του συστήματος, επέδειξε αδυναμία και ατολμία να εκδιώξει από τον τράχηλό του τα σιχαμερά πολιτικά σκύβαλα που κυβερνούν επί σειρά ετών και τα οποία έχουν ξεπουλήσει κάθετί ...

που οι ένδοξοι πρόγονοί μας παραχώρησαν σ’ εμάς ως ιερή κληρονομιά.
Δεν έχουμε βέβαια τις ψευδαισθήσεις για την πλήρη αφύπνιση του ελληνικού λαού μέσα σε 2 χρόνια δυναμικής παρουσίας μας στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν φοβισμένο και ποδηγετημένο λαό για την ατολμία και την προσκόλλησή τους στους σύγχρονους ξενόδουλους και προσκυνημένους κοτζαμπάσηδες.
Είναι πολύ μεγάλη η ασθένεια μίας κοινωνίας η οποία εκλέγει εραστές του Κεμάλ, κίναιδους και εφοπλιστές – ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων για εκπροσώπους της στις τοπικές κοινωνίες.
Όμως μέσα από αυτό το σαπισμένο και διαπλεκόμενο καθεστώς γεννήθηκε μία νέα ελπίδα για τα παιδιά μας, ένα Κίνημα που ταρακούνησε συθέμελα τις σαθρές δομές μίας ανθελληνικής και προδοτικής δικτατορίας.
Ένα ατσαλωμένο και αφοσιωμένο στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της Πατρίδας, της Φυλής και της Πίστης των ελλήνων Κίνημα, το οποίο δέχθηκε διώξεις και πόλεμο όσο κανένα άλλο στην Ιστορίας του Έθνους μας.
Και όπως είναι γνωστό το ΑΤΣΑΛΙ όταν το χτυπάς ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!
Αυτή είναι και η μέγιστη ανησυχία του κραταιού συστήματος των πολιτικάντηδων και των επίκουρων της ανθελληνικής δικτατορίας, δημοσιογράφων – δημαγωγών.
Αυτοί που σήμερα εμέζουν τον οχετό και το προπαγανδιστικό τους δηλητήριο προς το Κίνημά μας, αυτοί που ανερυθρίαστα και αναιδέστατα έθεσαν θέμα ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ της ψήφου του 10% του ελληνικού λαού, ενστερνιζόμενοι έως και τις απόψεις του γραφικού Τ(σ)ατσόπουλου για ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ κι ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αυτοί είναι οι “θεματοφύλακες” μιας σάπιας και διεφθαρμένης εξουσίας.
Εμείς ως το ΑΤΣΑΛΙ και οι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ των αξιών του Έθνους των ελλήνων, τους υποσχόμαστε ότι η αποψινή τους ανησυχία θα είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ του εφιάλτη τους, της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Όσο κι αν μας χτυπούν εμείς θα ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ και θα μαρτυρούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, συσπειρώνοντάς τον στις τάξεις μας και πολεμώντας το άθλιο δουλικό νεοταξικό καθεστώς που έχει βάλει ως αντικειμενικό του σκοπό την υποδούλωση και τη νομοτελειακή του εξαφάνιση.
Αγαπητοί συναγωνιστές, ο αγώνας ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ και έχουμε ιερή υποχρέωση να μείνουμε αφοσιωμένοι και σκληροί ΣΑΝ ΑΤΣΑΛΙ για την ευόδωσή του.
Τιμή και σεβασμός στους ΠΑΡΑΝΟΜΑ προφυλακισμένους συναγωνιστές μας και τον τίμιο αγώνα που έδωσαν μέσα από τα κελιά της ΤΙΜΗΣ.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
 
Τιμή μας η Πίστη!
Ζήτω η Νίκη!