Ένα εξωφρενικό ψεύδος: Και φυλακισμένοι και... «άνθρωποι του συστήματος»! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Το τελευταίο, το οποίο ακούμε κυρίως μέσα από τηλε-παράθυρα και κυρίως από ορφανά του Μαρξ, αλλά και από «δεξιούς» αμνούς, οι οποίοι ευρίσκονται εκτός της στάνης του Σαμαρά, είναι ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε... άνθρωποι του συστήματος!
Ξέρεις τι είναι να ευρίσκεσαι ΠΑΡΑΝΟΜΑ επί οκτώ ολόκληρους μήνες στην φυλακή, πίσω ...
 
από τα σίδερα και να σου λένε κάποιοι, χρησιμοποιώντας κάποιες χοντροκομμένες κυριολεκτικά για ηλιθίους θεωρίες συνωμοσίας ότι δήθεν σε βάλανε φυλακή για να σε... ενισχύσουν;
Δυο λέξεις παρενθετικά για το «ΠΑΡΑΝΟΜΑ». Ναι, πράγματι παράνομα και εις ότι αφορά την ουσία, όσο και τους τύπους. Επί της ουσίας γιατί δεν υπάρχει το οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο να με συνδέει με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Όσο για το «τύποις παράνομο» της φυλακίσεώς μου, αποδεικνύεται από την ίδια την δικαιοσύνη, η οποία τόσο εμένα, όσο και τους Συναγωνιστές μου Λαγό και Παππά, μας προφυλάκισε ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΑΣ.
Εάν αυτό ήταν νόμιμο, τότε γιατί για τους υπολοίπους βουλευτές ψήφισε η Βουλή για την ασυλία τους; Επειδή δε έχει παρέλθει προ πολλού το τρίμηνο της αποσβέσεως και σήμερα στην φυλακή ΠΑΡΑΝΟΜΑ μας κρατούν. Θα επανέλθω, όμως στο αρχικό, στην αρρωστημένη ψευδολογία, ότι δήθεν κατόπιν συμφωνίας με τον Σαμαρά, μας έβαλαν στην φυλακή για να... ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή! Η σκέψη αυτή στερείται κάθε στοιχείου πραγματικού, τυγχάνει δε εντελώς εξωφρενική, αφού από την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής αντικειμενικά χάνει πολιτικά ο Σαμαράς.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τους συκοφάντες μας εμείς από... μαζοχισμό (;) επιλέξαμε τα σίδερα της φυλακής, προκειμένου να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας γιατί είμαστε... άνθρωποι του συστήματος! Ποιοι είναι, όμως, αυτοί, οι οποίοι χωρίς να σέβονται τα σίδερα του κελιού μας λένε αυτές τις ανοησίες; Είναι οι ακοίμητοι ερυθροφρουροί του Κοινοβουλίου (βλέπε ΚΚΕ), καθώς και οι πάσης φύσεως μαρξιστές, τα κάθε είδους ορφανά του Μαρξ, που δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν τους επιτρέπει το μπολσεβίκικο δηλητήριο που κυριαρχεί στην σκέψη τους, τους είναι αδιανόητο ΕΜΕΙΣ οι Εθνικιστές, που είμαστε δήθεν το «μακρύ χέρι του συστήματος», να είμαστε φυλακή, να διωκόμεθα από αυτό το ίδιο το σύστημα.
Κοντά σε αυτούς και κάποιοι εθνικόφρονες της πεντάρας που βλέπουν με φθόνο και ζήλια την Χρυσή Αυγή να πρωταγωνιστεί, την ίδια ώρα που αυτοί είναι απλά ανύπαρκτοι και ασφαλώς ακίνδυνοι για το αντεθνικό και διεφθαρμένο καθεστώς. Τόσο αυτοί, όσο και οι «αριστεροί» ψευτοεπαναστάτες είναι οι απαραίτητοι κομπάρσοι του δράματος και κατά τούτο απαραίτητοι στο σύστημα.
Αντίθετα η Χρυσή Αυγή, Ελεύθερη, Αδέσμευτη, απροσκύνητη και Εθνικιστική είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τους τυράννους του ΈθνουςΓι’ αυτό και είμαστε φυλακή.
Ξέρεις, όμως, τι είναι να είσαι φυλακή και να σου λένε ότι είσαι όργανο του συστήματος;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ