Γ. Λαγός στη Ζάκυνθο: «Ηρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! ("άπλυτους αντιφασίστες") Αν τους πετάξουμε στη θάλασσα θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ζακύνθου η διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε άπορους Έλληνες. Παρόλο τον πόλεμο του δημάρχου και των αριστερών κομμάτων οι Ζακυνθινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στο μοναδικό κόμμα που είναι δίπλα στους Έλληνες και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις. Μοιράστηκαν τρόφιμα σε πάνω από 200 Ζακυνθινές οικογένειες.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ο οποίος ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ >>>



είπε χαρακτηριστικά προς τον υπεύθυνο της Αστυνομίας: «Ηρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Αν τους πετάξουμε στη θάλασσα θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».
Επίσης σήμερα στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο ξενοδοχείο “ΠΑΛΑΤΙΝΟ”, από τον βουλευτή Ιωάννη Λαγό, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και από τον Νικόλαο Λεμοντζή, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στα Ιόνια Νησιά .