Οι τούρκοι διεκδικούν Θράκη, Μακεδονία, Κύπρο και Αιγαίο! Οι ραγιάδες κοιμούνται...


Πέρα από την προπαγάνδα και τα αισχρά ψέματα μιας ανύπαρκτης, μέσα στην ιστορική διαδρομή, Ελληνοτουρκικής φιλίας η πραγματικότητα φανερώνει, συχνά πυκνά, τις αληθινές διαθέσεις των Τούρκων. Έτσι, χάρτης τον οποίο παρουσίασε η τουρκική διαδικτυακή εφημερίδα “Μιλιέτ” με τίτλο «Οικονομικά μεγάλη Τουρκία» δεν περιορίζεται πλέον στις νησίδες και τις ...


βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά επεκτείνεται στην Βόρεια Ελλάδα (μέχρι την Θεσσαλονίκη!) όπως και σε ολόκληρη την Κύπρο! Βεβαίως, ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι καινούργιος, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας στις 23 Μαρτίου. Σε αυτή την έντυπη έκδοση ο χάρτης τιτλοφορούταν «Η Μεγάλη Τουρκία» και το σχετικό άρθρο που δημοσίευσε έκανε λόγο για αναβίωση του παλιού κεμαλικού  σχεδίου για τουρκική κυριαρχία από τις βόρειες περιοχές της Συρίας ως και τη Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένη διαδικτυακή ανάρτηση μπορεί να διάρκεσε μικρό χρονικό διάστημα, έστειλε όμως σαφέστατα μηνύματα για τις πραγματικές διαθέσεις των Τούρκων απέναντι στην Ελλάδα. Με δεδομένη την άσχημη οικονομική κατάσταση της Χώρας μας, και πολύ περισσότερο την απίστευτα δουλοπρεπή στάση των εγχώριων φερέφωνων των διεθνών τοκογλύφων και της παγκοσμιοποίησης, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως όχι μόνο οι προκλήσεις των τούρκων θα συνεχιστούν, αλλά θα αυξάνονται όλο και περισσότερο. Η έλλειψη Εθνική Ηγεσίας και η υπαλληλική νοοτροπία των εγχώριων τοποτηρητών της τρικομματικής συγκυβέρνησης δίνει και άλλο θάρρος στους τούρκους να αντιλαμβάνονται τα βαλκάνια, δυστυχώς, ως ένα απέραντο “χαρέμι”  με “χανουμάκια”, “γιουσουφάκια”  και “γενίτσαρους” να αποτελούν το υπηρετικό τους προσωπικό. Δυστυχώς, για αυτούς και όλους τους προδότες του Έθνους υπάρχει η Χρυσή Αυγή!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ