Δεόντως! - Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η Εθνική Αντίσταση του Ελληνικού Λαού


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι το πρωτοπόρο και δυναμικό τμήμα των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης, στην διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας από τους ξενοκίνητους πράκτορες και στην υποδούλωση της Πατρίδας στον αμερικανοκίνητο νεοοθωμανισμό. Όντας η μάχιμη εμπροσθοφυλακή της Εθνικής Ιδέας, διαμορφώνει και εφαρμόζει στην πράξη ένα επαναστατικό Λαϊκό – Εθνικιστικό πολιτικό ...



πρόγραμμα, διεξάγοντας έναν ασυμβίβαστο και ανειρήνευτο πολιτικό πόλεμο Εθνικής Αναγέννησης και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή λειτουργεί και δρα άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ελληνικό Λαό. Στέκεται πρωτοπόρος στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες, εξυπηρετώντας με συνέπεια τον «Μεγάλο Σκοπό» της πολιτικής πάλης : την κατάκτηση της εξουσίας μετά την κατάρρευση του ξενοκίνητου διεθνιστικού καθεστώτος και τον σχηματισμό του Λαϊκού Εθνικού Κράτους. Αυτό είναι το κύριο πολιτικό καθήκον του Λαϊκού Συνδέσμου, διότι το ζήτημα της εξουσίας, είναι το κυριότερο ζήτημα κάθε επαναστατικής πορείας.
Το κυρίαρχο ζήτημα που καθορίζει το επαναστατικό περιεχόμενο και την δραστική μορφή του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ο προσδιορισμός του χαρακτήρα της εθνικής επανάστασης, δηλαδή η απάντηση στο ερώτημα «ποια εθνικά και κοινωνικά ζητήματα θα λύσει η επερχόμενη επανάσταση, ποιος φορέας θα καταλάβει την εξουσία».Με βάση αυτήν την εκτίμηση ο Λαϊκός Σύνδεσμος διαμορφώνει την κατεύθυνση συναγερμού και συγκέντρωσης των κοινωνικών δυνάμεών της Εθνικής Αντίστασης που είναι οι κινητήριες δυνάμεις του πολιτικού αγώνα γιά την Εθνική Αναγέννηση και την Κοινωνική Ανασυγκρότηση του λαού και έχουν αντικειμενικό συμφέρον από την επανάσταση.
Με βάση την εθνικιστική κοσμοθεωρία και γνώμονα την επιστημονική ανάλυση και τοποθέτηση του πολιτικού ζητήματος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να εφαρμόζει αδιάκοπα μιαν ασυμβίβαστη, γνήσια και ολοκληρωμένη επαναστατική πολιτική, αλλά και να απαντάει σωστά στα εκάστοτε ζητήματα της πολιτικής πάλης.
Ο Εθνικισμός στην πολιτική εφαρμογή του αρνείται ξεκάθαρα την κυριαρχία μιας τάξης πάνω στην άλλη, δεν επιδιώκει την «πάλη των τάξεων», αλλά τη συνεργασία των τάξεων για το καλό του Έθνους και του Λαού. Στην αξιοκρατική κοινωνία του Λαϊκού Εθνικού Κράτους δεν χωράει και δεν μπορεί να υπάρχει εκμεταλλεύτρια και εκμεταλλευόμενη τάξη, αλλά όλες οι κοινωνικές ομάδες οφείλουν να συνεργάζονται αρμονικά για το καλό της Λαϊκής Κοινότητας. Αυτή η διάσταση της πολιτικής μας αντίληψης εκφράζεται μέσα στο σύνθημα «Κοινωνική Ανασυγκρότηση και Εξισορρόπηση».
Οι εθνικιστές δεν μάχονται για ν’ αλλάξει νταβατζήδες ο Λαός και στην θέση των πλουτοκρατών να έρθουν οι κομισάριοι. Μάχονται για την ανατροπή του καθεστώτος της εθνοκτόνας πλουτοκρατικής τάξης (που δεν ξεχωρίζει σε δεξιά ή αριστερή έκδοση, είναι δυό κεφάλια μ’ ένα στομάχι)και πολεμούν το εγκληματικό σύστημα του καπιταλισμού. Οι εθνικιστές στέκονται στο πλευρό της εργατικής τάξης και της αγροτιάς που σήμερα αποτελούν τα κυρίαρχα θύματα της απάνθρωπης πλουτοκρατικής εκμετάλλευσης, όχι από εκλεκτική μεροληπτική υποκρισία, αλλά γιατί πιστεύουν ακράδαντα στην κοινωνική δικαιοσύνη, δίχως ταξικές εξαιρέσεις αλλά με προτεραιότητες φυσικής επιβίωσης.
Είναι βέβαια ιστορικά διαπιστωμένη παράμετρος ότι στην πολιτική πάλη εκδηλώνονται δυναμικά ατομικά και συντεχνιακά οικονομικά συμφέροντα αποφασιστικής σημασίας. Όμως για εμάς τους Εθνικιστές η σχέση της Πολιτικής και της οικονομίας δεν παύει να είναι απόλυτα μονοσήμαντη : η Πολιτική διέπει την οικονομία. Και για κανένα λόγο μικροπολιτικής σκοπιμότητας και φτηνιάρικου οπορτουνισμού δεν θα υποτάξουμε το μέρος στο όλο, ξεπουλώντας την κοσμο-ιστορική διάσταση της συλλογικής ύπαρξης ώστε να γίνουμε αρεστοί στους θανάσιμους εχθρούς μας.
Η κοινωνία αποτελεί ένα ρευστό, δυναμικά τροποποιούμενο ιστορικό μόρφωμα σε αντίθεση με την Λαϊκή Κοινότητα. Ο όποιος κοινωνικοοικονομικός σχηματισμός δεν έχει κατ’ ανάγκη ενιαία σύσταση, σε αντίθεση με τον διαχρονικό εθνοφυλετικό συμπαγή κορμό της Λαϊκής Κοινότητας. Το κοσμοθεωρητικό, ιδεολογικό, πολιτισμικό και πολιτικό εποικοδόμημα εδράζεται πάνω σ’ αυτόν τον κορμό κι’ο ρόλος των οικονομικών σχέσεων στην διαμόρφωσή του είναι ολότελα παροδικός και επιφανειακός.
Καθήκον της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας είναι να εξερευνά, να αναγνωρίζει και να μελετά επιστημονικά τους όρους και την ίδια τη φύση του ιστορικού γίγνεσθαι, έτσι ώστε να κάνει συνείδηση στην προορισμένη για δράση πρωτοπορία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τους όρους και τη φύση της δράσης της.
Να καταγγέλλουμε ακατάπαυστα όλα τα σκύβαλα είδωλα της σκόπιμης και κατευθυνόμενης αποχαύνωσης του Λαού, που αναπαράγονται από την παραμόρφωση της άρρωστης παιδείας των προσκυνημένων και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ των πλουτοκρατών εργολάβων :
Την απόλυτη πνευματική ανυπαρξία της αντεθνικής ψευτοδιανόησης
την δήθεν εγγενή σπουδαία αξία του ατόμου
την επιβεβλημένη με νομοθετήματα ισότητα όλων των ανθρωπόμορφων όντων
την αρρωστημένη λατρεία προς την δήθεν  «βούληση της πλειοψηφίας» που υποβιβάζει την πολιτική σε δημοσκοπική έρευνα
την κοινωνική επιτυχία του ανήθικου κι απάνθρωπου star system .
Στα παραπάνω ψευτο-είδωλα της σύγχρονης γραικυλικής κοινωνιοπάθειας ο Εθνικισμός αντιπαρατάσσει τις βαθύτερες δυνάμεις τις Λαϊκής Κοινότητας που δεν μπορούν να καταμετρηθούν και να ζυγιστούν, που δεν γίνονται αντιληπτές με στατιστικούς υπολογισμούς και συμφεροντική λογική : τις δυνάμεις της εθνικής ψυχής και του αίματος.