Εκδηλώσεις στα γραφεία μας της Τ.Ο.Θεσσαλονίκης: Ομιλία αλλά και διανομή τροφίμων



Η καθιερωμένη, πλέον, διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες είναι αυτή που σηματοδότησε ακόμη μία ημέρα λειτουργίας των γραφείων μας. Πλήθος κόσμου έσπευσε και για την καθιερωμένη θεματική ομιλία, αλλά και για να βοηθήσει στην προσπάθεια για διανομή τροφίμων σε άπορους συμπατριώτες μας.  ...




Μοιράστηκαν τρόφιμα σε δεκάδες οικογένειες Ελλήνων, κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα που θέλει να περάσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πως σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μας, αυτό που μετράει και κάνει τη διαφορά είναι ο πατριωτισμός μας και η βοήθεια προς τον συμπατριώτη μας.


Αργότερα, ξεκίνησε η ανακοινωμένη ομιλία, με θέμα τις «καταστρεπτικές συνέπειες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανά τον κόσμο», από τον συναγωνιστή Γραικό Φώτιο. Ο συναγωνιστής χρησιμοποίησε παραδείγματα άλλων χωρών που βρέθηκαν στα «νύχια» του Δ.Ν.Τ. και κυριολεκτικά υπερπολλαπλασίασαν το χρέος του, αλλά και οικονομικά και μη, στοιχεία της χώρας μας. Τόνισε, επίσης, το πόσο σημαντικά είναι διάφορα παγκόσμια «ιδρύματα», όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή Ροκφέλερ, στον καθορισμό του μέλλοντος όλων των χωρών, αλλά και στη διανομή του παγκόσμιου χρήματος.
Τέλος, σημείωσε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα που έχει ξεκάθαρες προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση του σύγχρονου Ελληνικού προβλήματος.


Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893