ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: "Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, για να τους φύγει η ψυχή"!


Μπορεί η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να βαστάει ακόμα, έχοντας την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ (που θέλει να κυβερνήσει όσο το δυνατόν πιο αργότερα…) και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, κόμματος Καμμένου) που τρέμουν όσο τίποτα άλλο τις εκλογές γιατί μπορεί να βρεθούν… εκτός νυμφώνος, αλλά υπάρχει μια εκλογική αναμέτρηση που όσο και να θέλει δε μπορεί να την αποφύγει: οι ευρωεκλογές!
Του χρόνου, λοιπόν, τέτοιον καιρό θα γίνουν ...


οι ευρωεκλογές, ο κόσμος να χαλάσει. Τι περιμένουν οι ειδικοί; Ιδού τι έγραψε σχετικά στο άρθρο του υπό τον τίτλο «Περιφερειακές εκλογές το ’15;», στην καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής», ο Στάμος Ζούλας:
«Ένας εκ των εγκυρότερων εκλογολόγων – επικαλούμενος ενδείξεις από αδημοσίευτες μετρήσεις – είπε στην “Κ” ότι δεν θα του φαινόταν καθόλου παράξενο στις ευρωεκλογές του ’14 τα “μνημονιακά” κόμματα να γνωρίσουν ακόμη μεγαλύτερη συντριβή κι από αυτήν του Μαΐου του 2012 και η Χρυσή Αυγή π.χ. να φτάσει σε ποσοστά άνω του 15 ή του 20%!».
«Αδημοσίευτες», λοιπόν οι συγκεκριμένες μετρήσεις. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή δείχνουν την Χρυσή Αυγή να καλπάζει; Μήπως και οι «δημοσιευμένες» μετρήσεις δείχνουν το ίδιο, αλλά πέφτει… μπαλτάς; Όπως κι αν έχει το πράγμα, εφόσον δεν προηγηθούν εθνικές εκλογές, στις προσεχείς ευρωεκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού λαού να αναδείξει πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, για να τους φύγει η ψυχή!


ethnikismos.net