Εγκλήματα με ρατσιστικά κίνητρα: Συμμορία από αλβανούς και πακιστανούς έκανε απαγωγές αλλοδαπών!


Ό,τι θέλουν κάνουν οι αλλοδαποί «νόμιμοι» ή παράνομοι. Αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία στην εντός εισαγωγικών «χώρα» με την έννοια του κυρίαρχου κράτους.
Δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα, παραβιάζουν τα σύνορα και εισβάλλουν χωρίς καμία επίπτωση, ...


απαιτούν τη συμμόρφωση των δύσμοιρων και «υπνωτισμένων» Ελλήνων στα δικά τους μέτρα και σταθμά έχοντας ως αρωγό τους τόσο ξένα κέντρα επιρροής τύπου Σόρος όσο φυσικά και τα κόμματα της αριστεράς. Ακόμη ένα τέτοιο παράδειγμα η συμμορία που είχαν συστήσει αλβανοί και πακιστανοί «οικονομικοί μετανάστες» οι οποίοι συνεργάζονταν στις απαγωγές άλλων αλλοδαπών τους οποίους παρέσυραν στη Λιβαδειά με το πρόσχημα ότι θα τους έβρισκαν εργασία.
Ο πακιστανός που εντόπιζε τα θύματα συνελήφθη μετά την καταγγελία ενός νεαρού ομοεθνή του. Το βράδυ της Κυριακής ένας 22χρονος πακιστανός βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και κακοποιημένος κάπου στη Λιβαδειά, όπου τον εγκατέλειψαν οι απαγωγείς του όταν ενημερώθηκαν από τους συνεργούς τους στην πατρίδα τους ότι είχαν εισπράξει τα λύτρα. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως, εντοπίστηκε ένας 43χρονος πακιστανός που αναγνωρίστηκε από τον συμπατριώτη του ως αυτόν που τον παρέσυρε στην Λιβαδειά από την Αθήνα με την υπόσχεση ότι θα του βρει δουλειά. Όταν το θύμα έφτασε στην περιοχή, την περασμένη Παρασκευή, τον περίμεναν ένας άλλος πακιστανός και δυο αλβανοί, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τον πήγαν στην αποθήκη ενός αγροκτήματος με ελαιόδεντρα όπου τον χτύπησαν, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και με το κινητό του έστειλαν απειλητικό μήνυμα στον πατέρα του ζητώντας 6.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.
Ο πακιστανός απαγωγέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς που του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση, απλή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του. Δυστυχώς ο πακιστανός αντί να απελαθεί άμεσα, προφανώς θα εκτίσει κάποιο χρόνο εντός φυλακών για να απελευθερωθεί στη συνέχεια και να συνεχίσει να ζει το «μύθο» του στην Ελλάδα. Το ίδιο θα συμβεί και με τους δύο αλβανούς εάν και εφόσον συλληφθούν.
Τι γίνεται κύριε Δένδια; Αυτά δεν θεωρούνται εγκλήματα με ρατσιστικά κίνητρα; Τι κάνει η περιβόητη αντιρατσιστική αστυνομία; Α, ξεχάσαμε η συγκεκριμένη υπηρεσία ασχολείται μόνο με αδικήματα που γίνονται (αν γίνονται) από Έλληνες.