Ψύχωση; Δένδιας κατά Χρυσής Αυγής και από την Αμερική


Μόνιμος εφιάλτης έχει γίνει η Χρυσή Αυγή για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδια, και το μόνο που τον απασχολεί νυχθημερόν είναι η εξάλειψη ή έστω ο περιορισμός της επιρροής της στην ελληνική κοινωνία! Κι ο… εφιάλτης τον ακολουθεί παντού!
Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, ο ρέκτης υπουργός βρίσκεται ...

στην Αμερική (για προφανείς λόγους…) και εκφώνησε ομιλία στο John Jay College of Criminal Justice, του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (CUNY), με θέμα: «H ασφάλεια του πολίτη και το Κράτος Δικαίου». Ασφαλώς, είναι ακατάλληλος να μιλάει για τέτοια θέματα ο πιο αποτυχημένος υπουργός της συγκυβέρνησης, αλλά όταν κάποιος διαθέτει θράσος μπορεί να μιλάει ακόμα και για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου…
Αρχικά, ομολόγησε την πλήρη αποτυχία του να προσφέρει ασφάλεια στον Έλληνα πολίτη, αναφέροντας πως: «Βαριά οπλισμένες συμμορίες διαπράττουν ληστείες ενάντια σε ανυποψίαστους πολίτες. Δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος είναι το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, βαρέων όπλων και ανθρώπων, αξιοποιώντας την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων και των κεφαλαίων, προκειμένου να επεκτείνουν τις συνδέσεις τους σε όλη την Ευρώπη, διαφεύγοντας τη σύλληψη και νομιμοποιώντας τα κέρδη των παράνομων δραστηριοτήτων τους».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τρομοκρατία, την οποία -όπως είπε-αντιμετωπίζει με: «ανοιχτό, διαπολιτισμικό διάλογο και μια προσπάθεια να επουλωθούν οι πληγές της κοινωνίας, να διορθωθούν οι αδυναμίες του συστήματος που οδηγούν τους νέους στην απογοήτευση και την περιθωριοποίηση».
Στο τέλος, μπήκε στο… ψητό χαρακτηρίζοντας την Χρυσή Αυγή «απαράδεκτο φαινόμενο», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο… αγαπημένο του θέμα, αυτό των (ανύπαρκτων) «Ταγμάτων Εφόδου» της Χρυσής Αυγής, πουλώντας ζοριλίκι: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει επίσης δεσμευτεί να αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές και πράξεις που σχεδιάστηκαν ή διαπράχθηκαν από εξτρεμιστικές νεοναζιστικές ομάδες. Ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η ανοχή της διαφορετικότητας αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομικής κουλτούρας και της ηθικής».
Ολοκληρώνοντας, απάντησε στις πιεστικές ερωτήσεις των παρισταμένων, περί σχέσεων των αστυνομικών με την Χρυσή Αυγή, αναφέροντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι ψηφίζει ο κάθε αστυνομικός…
Του ευχόμεθα περαστικά, αν και το βλέπουμε δύσκολο, καθώς η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς…


Εθνικισμός.net