ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ αλλά διεκδικεί "Όσκαρ ηλιθιότητος" - Δένδιας: «ασφαλέστερη πόλη της Ευρώπης η Αθήνα»!


Ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της προστασίας των Ελλήνων πολιτών και της διαφύλαξης του νόμου και της τάξης φαίνεται πως τα έχει εντελώς χαμένα, ενώ δείχνει να τελεί εν συγχύσει σχετικά με το ρόλο του, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Μόλις προ δύο ημερών, από το βήμα του John Jay College of criminal and justice στη Νέα Υόρκη, αναφέρθηκε σε βαριά οπλισμένες συμμορίες οι οποίες δρουν στην Αθήνα και ληστεύουν ...


ανυποψίαστους πολίτες. Από το ίδιο βήμα, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτο φαινόμενο»! Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των αρχικών του δηλώσεων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αναφέρθηκε εκ νέου στα συμπεράσματα της επίσκεψής του στην αμερικανική μεγαλούπολη. Δήλωσε λοιπόν, πως «η Ελλάδα και η Αθήνα, είναι απολύτως ασφαλείς για τους επισκέπτες», τονίζοντας πως «όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας είναι μειωμένοι σε σχέση με το περσινό έτος». Μάλιστα προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, αποδεικνύοντας πως έχει χάσει -όπως και ο πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρός του- κάθε επαφή με την πραγματικότητα, σημειώνοντας πως «υπάρχει τεράστια αστυνομική επιτήρηση στο κέντρο της Αθήνας και λίγες πόλεις της Ευρώπης είναι τόσο ασφαλείς, όσο είναι η Αθήνα σήμερα»!
Επιπλέον, ενώ εντός ελληνικών συνόρων παριστάνει τον νταή απέναντι στην οργανωμένη τουρκική πρακτική της αθρόας προώθησης λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, στην ομιλία του στη Νέα Υόρκη, κατάπιε τη γλώσσα του, αναφέροντας πως «υπάρχει βελτίωση στη συνεργασία με τις τουρκικές αρχές, όμως ακόμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι»! Το λιονταράκι Δένδιας το οποίο βρυχάται για εσωτερική κατανάλωση, έγινε γατάκι μπροστά στο αμερικανικό κοινό. Σε αντίθεση με την ένοχη σιωπή του, για το διαρκές τουρκικό έγκλημα, εμφανίστηκε άτεγκτος εις ότι αφορά «ακραία φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας» (έτσι χαρακτήρισαν αμερικανοί προβοκάτορες τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας την ανθελληνική χολή της ελληνόφωνης Αριστεράς), χαρακτηρίζοντας ένα πολιτικό Κίνημα το οποίο έλαβε 500.000 ψήφους και σήμερα υποστηρίζεται από πλέον του ενός εκατομμυρίου Έλληνες ως «απαράδεκτο».
Εάν η Πατρίδα μας διέθετε ένα σοβαρό πρωθυπουργό, ο αρλεκίνος της Κατεχάκη θα είχε ήδη πάει σπίτι του. Όταν όμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει πως οι οικονομικές θυσίες του Ελληνικού Λαού αποδίδουν και πως αναμένεται ανάπτυξη από το τέλος του 2013 και το 2014, τότε είναι προφανές ότι τα βασικά γρανάζια της κυβερνητικής μηχανής εμφανίζουν συμπτώματα αποσύνθεσης. Η μοναδική λύση είναι να τους στείλει σπίτι τους ο Ελληνικός Λαός. Κι όπως διακήρυξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, σπίτι τους και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος! Η κυβέρνηση έχει πάθει vertigo, η Αριστερά από κοινού με το Καθεστώς δρα αντεθνικά σε κάθε της ενέργεια και απομένει μονάχα η Χρυσή Αυγή, ως η τελευταία ελπίδα για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!