Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρέθηκε ο Δένδιας προκειμένου να λάβει νέες βελτιωμένες οδηγίες από το FBI για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής


Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο αρλεκίνος της Κατεχάκη και υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη, προκειμένου να λάβει νέες βελτιωμένες οδηγίες σχετικά με την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Τα φερέφωνα βεβαίως και οι πληρωμένοι ...


κονδυλοφόροι του Καθεστώτος, έκαναν λόγο για συζήτηση σχετικά με διάφορα θέματα ασφαλείας και απόψεις οι οποίες αντηλλάγησαν μεταξύ του αρλεκίνου και των αμερικανών ιθυνόντων.
Ο συνέταιρος και πιστός συμπαραστάτης του θλιβερού προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου στην εκστρατεία με στόχο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, επισκέφτηκε τα κοινά επιχειρησιακά κέντρα του FBI και της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, όπου και ενημερώθηκε από τον ομογενή επικεφαλής του τοπικού ομοσπονδιακού γραφείου ερευνών, Γιώργο Βενιζέλο για τη λειτουργία τμημάτων πληροφοριών, καταπολέμησης κυβερνοεγκλήματος και ερευνών, στο οποίο(εδώ είναι το ζουμί!), υπάγεται και το τμήμα καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας.
Με χρήματα του Ελληνικού Λαού, ο -κατά δήλωσή του- φίλος των μασόνων επισκέπτεται την Jew York (κάποτε λεγόταν New York), ως εκπρόσωπος του ελληνικού κράτους, ώστε να διδαχθεί τον τρόπο με τον οποίο θα διαλύσει αυτό το κράτος! Κι αυτό θα επιτευχθεί με την ανοχή αλλά και ενθάρρυνση της ασυδοσίας των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αλωνίζουν στην ελληνική επικράτεια, δολοφονώντας, βιάζοντας και κατακλέβοντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Όσες επισκέψεις και να πραγματοποιήσει ο Δένδιας στο πραγματικό κέντρο αποφάσεων του Καθεστώτος το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, η ροή των πραγμάτων είναι αδύνατο να μεταβληθεί. Ο εξαθλιωμένος και πολλάκις εξαπατημένος Ελληνικός Λαός, θα θέσει ένα οριστικό τέλος στην ανοχή του αντεθνικού κράτους απέναντι στις ορδές των εγκληματιών λαθροεισβολέων. Οπότε συμβουλεύουμε τον αρλεκίνο της Κατεχάκη, να μην αδειάσει τις βαλίτσες του κατά την επιστροφή: πολύ σύντομα θα χρειαστεί να επισκεφτεί ξανά τα αφεντικά του!