Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής έξω από τράπεζες - "Λεφτά για το λαό, όχι για τους τοκογλύφους"



Πολυπληθής ομάδα Χρυσαυγιτών από ολόκληρη την περιφέρεια Πειραιά (Πειραιάς, Νίκαια, Σαλαμίνα, Πέραμα) πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία μια μεγάλη ενημερωτική πολιτική δράση σε τράπεζες της περιοχής. Επικεφαλής των Συναγωνιστών οι βουλευτές μας Λαγός Γιάννης και Κούζηλος Νίκος. ...











Αρχικά οι Συναγωνιστές κατευθύνθηκαν σε κεντρική τράπεζα στο λιμάνι του Πειραιά όπου και μοίρασαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό του κινήματος μας βρίσκοντας τεράστια απήχηση σε συμπολίτες μας που μας εμψύχωναν διαρκώς για να συνεχίσουμε την προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων.



Η δράση συνεχίστηκε σε επίσης κεντρική τράπεζα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος, όπου και εκεί η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμότατη και μάλιστα δεν έλειπαν οι περιπτώσεις συμπολιτών μας, που αγανακτισμένοι από την τοκογλυφική στάση των τραπεζών και την γενικότερη εξαθλίωση της κοινωνίας, εύχονταν το ταχύτερο δυνατόν την ανάληψη της εξουσίας από εμάς.

Ενδεικτικό της αποδοχής του κόσμου είναι πως τα δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα εξαντλήθηκαν πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου δείγμα της απήχησης που βρίσκει η Χρυσή Αυγή  στους απλούς λαϊκούς ανθρώπους που μας βλέπουν ως την τελευταία και μοναδική ελπίδα διάσωσης της πατρίδος μας.

Η πολιτική δράση έληξε με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε στα γραφεία μας όπου οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τις στοχευμένες παρεμβάσεις της σε φορείς που εκμεταλλεύονται τους Έλληνες και τους οδηγούν στην εξαθλίωση και την απόγνωση αποδεικνύοντας τον κοινωνικό της χαρακτήρα και την έμπρακτη συμπαράσταση στους συμπολίτες μας.



Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!