Μουίζνιεκς: οι μετανάστες σημαντικότεροι από την Εθνική ασφάλεια!


Όσο δυσανάγνωστο και αν είναι το όνομα του Μουίζνιεκς, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον θρασύτατο αυτόν τύπο, ο οποίος με το ανάλογο υφάκι (προϊόν της ασυδοσίας κινήσεων που του προσέφερε η μνημονιακή συγκυβέρνηση) θεώρησε τον εαυτό του ως γενικό δερβέναγα, που θα επιβάλλει τις απόψεις του στην Ελλάδα. Ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση τόσο με την πραγματική ροή των γεγονότων όσο και με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού το ‘‘νούμερο’’ αυτό αποδεικνύει, μέσα από τον ετήσιο απολογισμό των δραστηριοτήτων του, ότι η Εθνική Ανεξαρτησία των κρατών της Ευρώπης βρίσκεται σε υποδεέστερη μοίρα από τα ...

‘‘δικαιώματα’’ των λαθρομεταναστών!
Για την ακρίβεια, όπως επισημαίνει ο Μουίζνιεκς στην έκθεσή του: «οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο στην Ευρώπη έρχονται αντιμέτωποι με πολιτικές που σχεδιάστηκαν όχι με γνώμονα την τήρηση των ανθρωπιστικών αρχών, αλλά με γνώμονα τη διατήρηση της ασφάλειας των Χωρών»! Απίστευτα ανατριχιαστικά τα όσα υποστηρίζει ο χαρτογιακάς του Σόρος. Τα ‘‘δικαιώματα’’ των αφγανών και των πακιστανών βρίσκονται πολύ πιο πάνω στην ατζέντα αυτού του κυρίου από την Εθνική ασφάλεια και την Κοινωνική συνοχή. Οι ‘‘ανθρωπιστικές αρχές’’, των οποίων η ερμηνεία γίνεται ‘‘λάστιχο’’ ανάλογα με τα γούστα του κάθε απάτριδου στοιχείου σαν τον Μουίζνιεκς, βρίσκονται υπεράνω της αντίληψης του Έθνους Κράτους, της ανεξαρτησίας αυτού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των γηγενών κατοίκων μιας Χώρας.
Ο φιλελεύθερου τύπου διεθνισμός σ’ όλο το άπλωμα του θλιβερού του μεγαλείου. Ο κύριος αυτός μπορεί, αν θέλει, να πάρει όσους «μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στην Ευρώπη» επιθυμεί στο σπίτι του και να καλύψει τα έξοδά τους (όπως και τις κάθε είδους ορέξεις τους…) από τον παχυλό μισθό του. Μπορεί, επίσης, να απευθυνθεί και στον Τζώρτζ Σόρος για οικονομική συνεισφορά. Δεν μπορεί, όμως, να απαιτεί από τον Ελληνικό Λαό να σιτίζει τους λαθρομετανάστες, βρισκόμενος αυτός εκ του ασφαλούς στην πολυτελέστατη οικία του. Όπως, φυσικά, δεν μπορεί να ορίζει ποιο κόμμα θα είναι νόμιμο και ποιο όχι. Οι «καλοί οιωνοί για το μέλλον», όπως τους οραματίζεται ο υπαλληλάκος Μουίζνιεκς είναι μια άεθνη, άθρησκη, πολυπολιτισμική Ελλάδα, ‘‘χωνευτήρι’’ των επιπλοκών της παγκοσμιοποίησης. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται εδώ, στις επάλξεις του Αγώνα, προκειμένου να αποτρέψει μια τέτοια φρικτή προοπτική.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ