Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ανένδοτος Αγώνας ενάντια στο Σύστημα του Μνημονίου

Από την ομιλία στις 19 Απριλίου 2013 του Γενικού Γραμματέα  της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα :
 «Χαιρετίζω τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα, που δίνουν μια σκληρή μάχη εναντίον όλων, ενάντια στην λάσπη των πληρωμένων ...

κονδυλοφόρων, ενάντια στον αποκλεισμό και την συνωμοσία της σιωπής. Δίνουν μια ωραία και υπέροχη μάχη και νικούν. Νικούν παντού! Πραγματικά προκαλούν γέλωτα τα σενάρια που κατά καιρούς γράφονται για την ενότητα της Χρυσής Αυγής ότι δήθεν είμαστε διασπασμένοι. Ας το πάρουν απόφαση. Η Χρυσή Αυγή είναι στρατώνας και είναι συμπαγής η ενότητα του Κινήματός μας σε αντίθεση με κόμματα και αποκόμματα. Δεκαοχτώ βουλευτές βγάλαμε τον Ιούνιο του 2012 και οι δεκαοχτώ βουλευτές παραμένουν στην πρώτη γραμμή του Αγώνα της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο, αλλά και οι τρεις  βουλευτές που βγήκαν τον Μάιο σε Αθήνα, Λαμία και Ηλεία, είναι και αυτοί πρωτοπόροι σε κάθε πολιτική μάχη του Κινήματός μας. Ούτε μία διάσπαση, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του καθεστώτος και αυτό όταν την ίδια ώρα κόμματα και αποκόμματα διαλύονται: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ζήτημα χρόνου και αυτοί να προχωρήσουν σε μία διάσπαση, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, εκτός βεβαίως εάν το δέλεαρ της εξουσίας είναι τόσο ισχυρό ούτως ώστε να τους κρατήσει ενωμένους για την μάσα, για την κουτάλα γιατί οι αντιθέσεις τους πλέον είναι κάτι περισσότερο από σοβαρές»… 
Συγκυβέρνηση και Σύριζα συγκαλύπτουν τους ενόχους Βενιζέλο και Παπανδρέου
«Εδώ και πολλές ημέρες συνεχίζεται η περίφημη προανακριτική για τον Παπακωνσταντίνου. Στην διάρκεια της οποίας από τους μάρτυρες δικαιώθηκε απόλυτα η πρόταση της Χρυσής Αυγής και η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής ότι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ ήταν στα χέρια αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος μέσω μυστικών υπηρεσιών από τις αρχές του 2010. Προέκυψαν, επίσης, βασικά στοιχεία ενοχής, τόσο για τον Βενιζέλο, όσο και για τον Γεώργιο Παπανδρέου. Τελευταίο συμβάν ήταν η πρόταση του Συναγωνιστού μας βουλευτού, του Ηλία Κασιδιάρη, να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να καταθέσει σαν μάρτυρας γιατί έχουν προκύψει στοιχεία γι’ αυτόν, και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το δήθεν αντιμνημονιακό κόμμα, για δεύτερη φορά κάλυψε τον Γεώργιο Παπανδρέου και δεν υπερψήφισε την πρόταση της Χρυσής Αυγής, αλλά έκανε… αποχή. Η πρώτη ήταν στην διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής, όπου είχαμε ζητήσει την παραπομπή στην προανακριτική επιτροπή και του Γεωργίου Παπανδρέου και του Βενιζέλου. Δύο φορές, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον Παπανδρέου Όμως στο ξεπούλημα αυτό υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται. Εμείς οι Χρυσαυγίτες!»
Συνταγματικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής
Πάνε τέσσερις περίπου μήνες όταν είχε ξεσπάσει, πρώτη φορά, το ζήτημα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Είχαν γίνει συσκέψεις στου Μαξίμου με συνταξιούχους δικαστικούς, για να τους πουν για το θέμα, τους είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τις ημέρες ακριβώς αυτές είχα μια συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου είπε: «δεν μπορούν να σας βγάλουν εκτός νόμου, θα επιχειρήσουν να σας βγάλουν εκτός εκλογών. Πώς; Πηγαίνοντας, την τελευταία στιγμή, που θα έχετε κάνει τις δηλώσεις των υποψηφιοτήτων στον Άρειο Πάγο και ακυρώνοντάς τες». Τότε, όταν το έμαθα, είχε βγει η Χρυσή Αυγή με τίτλο «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και σας θυμίζω την δήλωση που είχε κάνει, αμέσως μετά από μια σύσκεψη των τριών «καμπαλέρος» της μνημονιακής συγκυβέρνησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος, ότι «ναι, δεν μπορούμε να θέσουμε την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, μπορούμε όμως να την θέσουμε εκτός εκλογών».   
Το σχέδιο αυτό για το πώς θα θέσουν εκτός εκλογών το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ακυρώνοντας δηλαδή τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής  την τελευταία στιγμή οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες, έγινε ακριβώς μετά την μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια της 2ας Φεβρουαρίου 2013, όταν 50.000 Λαού στην μεγαλύτερη ανοιχτή και μαζική συγκέντρωση, που έγινε στην Ελλάδα, τον τελευταίο χρόνο, έδειξαν το φρόνημά τους και την πίστη τους στους στόχους της Χρυσής Αυγής. 
Να τεθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου
«Βρισκόμαστε ενώπιον μιας επικίνδυνης πραγματικά συνωμοσίας. Θα ήθελα να  πω στον κύριο Μούιζνιεκς ότι αν η Χρυσή Αυγή κατηγορείται για αυτά τα ανύπαρκτα εγκλήματα, υπάρχει κάποιο έγκλημα που έγινε πρόσφατα. Στην Μανωλάδα δεν ήταν Χρυσαυγίτες αυτοί που πυροβόλησαν. Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ήταν. Να τεθεί και το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου! Όπου, σημειωτέον, στην Μανωλάδα το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές πήρε 26%, διπλάσιο ποσοστό του πανελληνίου του. Αλλά δεν είδαμε αυτούς τους επίορκους, οι οποίοι δυστυχώς για την Πατρίδα μας φορούν  στολή, να στέλνουν μηνύματα με τα κινητά τους στους δημοσιογράφους να μιλήσουν για τα πολιτικά φρονήματα αυτών που χτύπησαν με τις καραμπίνες τους λαθρομετανάστες. Και μην ξεχνάτε, ότι δεν πάει πολύ καιρός που στην Βουλή στην συζήτηση για τους αγρότες το είχα καταγγείλει, τους είχα πει: «Διώξτε τους και καταργείστε την δουλεία στην Ελλάδα. Τα μεροκάματα των 10-15 ευρώ και τα παραπήγματα». Τίποτα αυτοί. Είδατε, μήπως, να κάνουν καμιά έρευνα στα σπίτια των κατηγορουμένων γιατί πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες και να βγάζουν καμιά σημαία του ΠΑΣΟΚ, καμιά φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου; Είδατε κάτι τέτοιο; Μόνο αν πιάσουν κάποιον άσχετο, βρίσκουν κασκόλ της Χρυσής Αυγής ή καμιά μπλούζα, ή δεν βρίσκουν και τα βάζουν, και για αυτό ικανοί είναι.  
Παράνομο και αντισυνταγματικό το να θέσουν εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή!
Ας το πάρουν απόφαση, μια και καλή. Στις προσεχείς εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θέλουν δεν θέλουν. Και αν νομίζουν ότι με πραξικοπήματα της τελευταίας στιγμής, όπως το να βάλουν κάποιον δικαστικό να το πράξει, και ψάχνουν γι’ αυτόν και προς τιμήν των δικαστών δεν έχει βρεθεί ούτε ένας Εφιάλτης γα να υπηρετήσει τα σχέδιά τους, θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, κάνουν λάθος. Αν, λοιπόν, βρουν κάποιον για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτια μας, ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή θα κηρύξει έναν ανένδοτο Αγώνα ενάντια στην παραβίαση του Συντάγματος, με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Θα έχουν απέναντί τους ένα εκατομμύριο Έλληνες! Όχι, δεν θα κάνουμε την χάρη σε κάποιους κύριους, τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές με λευκά κολάρα, να θέσουν με τρόπο παράνομο έξω από την πολιτική ζωή του Τόπου αυτούς, που πιο γνήσια από τον οποιονδήποτε, εκφράζουν την θέληση του Λαού και του Έθνους. Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Ας το λάβουν υπ’ όψιν τους και ας σταματήσουν όλες αυτές τις πονηρές σκέψεις γιατί ανοίγουν τις Πύλες της Κολάσεως. Και θα τους στείλω ένα μήνυμα: Εν ονόματι της ελευθερίας του φρονήματος, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί. Και για εξορίες και για φυλακές ακόμη».
Ναι, μπορούμε να σώσουμε ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες, την Ελλάδα. Μπορεί η Χρυσή Αυγή. Καλώ όλους σας σε Αγωνιστική Εγρήγορση, καλώ τον Ελληνικό Λαό να πυκνώσει τις τάξεις μας! Η Ελλάδα θα νικήσει! Αλλά για να νικήσει πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς! 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!»