Τρέμουν οι γενίτσαροι του αντεθνικού Καθεστώτος!

Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της διαφθοράς, της ασυδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης ενός ολόκληρου Λαού, δεν αντικατοπτρίζεται μονάχα στο αλαζονικό ύφος της αστικής και μαρξιστικής πολιτικής ηγεσίας η οποία κυβερνά τον δύστυχο τούτο τόπο, μήτε στην ελίτ των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι καρπώνονται τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού. Πρωταγωνιστικής σημασίας παράγοντας - ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα δια της συστηματικής ...

προπαγάνδας, της διάδοσης ασύστολων ψευδών και της απόκρυψης σκανδάλων και εθνικών προδοσιών- επιβολής και παγίωσης του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, υπήρξε και είναι ακόμη και σήμερα, εκείνοι οι οποίοι θρασύτατα φέρουν τον τίτλο «τέταρτη εξουσία», αν και επί της ουσίας και καθώς η εμπειρία της καταστροφικής μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης αποδεικνύει, εκφράζουν την απόλυτη, αντεθνική, στυγνή και ανάλγητη εξουσία που τυραννά τον Λαό μας. Εάν λοιπόν ο εκλογικός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, προκάλεσε στις κομματικές και οικονομικές συμμορίες οι οποίες τρέφονται από το αίμα του Λαού μας παγωμάρα και ανησυχία, τότε στους δημοσιογραφικούς πραίτορες του Καθεστώτος προκάλεσε πραγματικό τρόμο!
Εξέχουσα θέση εντός του δημοσιογραφικού συρφετού, ο οποίος πληρώνεται αδρά από το Καθεστώς για να παραπληροφορεί, να αποπροσανατολίζει και να κρατά εν υπνώσει την ελληνική κοινή γνώμη, κατέχει ο κύριος Στέλιος Κούλογλου. Ως συνεπής ελληνόφωνος αριστερός, απόλαυσε τις ανέσεις και την εργασιακή ασφάλεια του δημοσίου υπαλλήλου, θυσιάζοντας το νεανικό του ιδανικό της …..προλεταριακής επανάστασης, προκειμένου να αποκομίσει τα οφέλη των προνομιακών προσωπικών σχέσεων με το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος και με το Σύριζα (ως έπραξε η πλειοψηφία των σκληρών … πασοκομματόσκυλων) σήμερα. Διόλου τυχαία, εργάστηκε στην κρατική τηλεόραση από το 1996 μέχρι και το 2008, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ αλλά και Νέας Δημοκρατίας. Θερμότατος υποστηρικτής του Τζέφρυ Παπανδρέου, ανταμείφτηκε για τις υπηρεσίες του με την τοποθέτηση στο Δ.Σ. της ΕΡΤ το έτος 2010, απ’ όπου και παραιτήθηκε σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το «αντισυστημικό» του προφίλ, το οποίο ήταν βεβαίως ασθενέστατο. Η οικονομική κρίση όμως, δεν άφηνε περιθώρια τέτοιων … «επαναστατικών ρίσκων», οπότε ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου επέστρεψε με εκπομπή στην καθεστωτική τηλεόραση, γκρεμίζοντας οριστικά τις αντικαθεστωτικές του ονειρώξεις.
Από τους πραίτορες, πληρωμένους κονδυλοφόρους του αντεθνικού Καθεστώτος οι οποίοι εξοργίστηκαν από την ενέργεια συναδέλφου τους να σπάσει το παράνομο εμπάργκο προβολής στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην τηλεόραση, δε θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει το καμάρι της Καθεστωτικής στρατευμένης δημοσιογραφίας, το οποίο ακούει στο όνομα Κούλογλου. Και τι τραγική ειρωνεία: το όνομα «κούλογλου» στην τουρκική γλώσσα παραπέμπει στην ελίτ των γενιτσάρων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, προερχόμενης από τους γάμους των Οθωμανών αξιωματούχων με βορειοαφρικανές γυναίκες. Ο «προσφιλής» μας δημοσιογράφος, καθώς φαίνεται συνεχίζει μιαν εξουσιαστική παράδοση, προσφέροντας βεβαίως τις υπηρεσίες του σε ένα διαφορετικό Καθεστώς, εξίσου – αν όχι ακόμη περισσότερο τυραννικό και μισελληνικό!
Δείγμα αυτών των πολύτιμων για το Καθεστώς υπηρεσιών, στα πλαίσια μάλιστα της αντιχρυσαυγίτικης πολεμικής, και το άρθρο υπό τον τίτλο: «Ο επιλεκτικός αντιφασισμός της ΕΣΗΕΑ». Εάν μέχρι τούδε, υπήρξαν συμπατριώτες μας οι οποίοι χαρακτήριζαν τους αστυνομικούς ως «πραιτοριανή φρουρά του Καθεστώτος», αυτοί και θα ανακαλέσουν πρόθυμα διαβάζοντας τις «κατευθυντήριες γραμμές Κούλογλου» προς την ένωση των συναδέλφων του, ούτως ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη φίμωση της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών, προς ανακούφιση του Καθεστώτος. Τί γράφει όμως ο κρατικοσυντήρητος υπάλληλος σε αυτήν την ομολογία διαπλοκής μεταξύ του πολιτικού υποκόσμου και του δημοσιογραφικού παρακράτους, με στόχο την ανάσχεση της δυναμικής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;
Αποδεικνύει την φύση της ιδιότυπης σταλινικής φύσεως «δημοκρατίας» στην οποία πιστεύει, φθάνοντας μέχρι του σημείου να παραλλάξει το γνωστό, διαχρονικό σύνθημα «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» στο πολιτικά ορθόν «φασίστες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι», στοχοποιώντας ως «φασίστες», εκείνους τους συναδέλφους του οι οποίοι θα τολμήσουν στο μέλλον να προβάλλουν στις εκπομπές τους στελέχη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σίγουρα αφρίζει ο πληρωμένος καθεστωτικός κονδυλοφόρος στην ιδέα πως μόλις προ εβδομήντα σχεδόν ετών, αντί να περιορίζεται στην στοχοποίηση θα ηδύνατο να προβεί στην άμεση τακτοποίηση του θέματος δια της «πειθούς του κονσερβοκουτιού». Δυστυχώς όμως για εκείνον, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Ου μόνον γεννήθηκε λίγο αργότερα από την εποχή της διάπραξης των κομμουνιστικών θηριωδιών εις βάρος των Ελλήνων, αλλά και θα υποστεί το οδυνηρό μαρτύριο να ζήσει τον θρίαμβο της Εθνικιστικής Θέλησης και την οικοδόμηση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους!
Η ίδια μαρξιστική παράκρουση, κάνει τον καθεστωτικό αχυράνθρωπο να βλέπει καθημερινά «νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου» στην Αθήνα, εξαιτίας των «επιθέσεων και ξυλοδαρμών μεταναστών». Σε μια προσπάθεια να καλύψει το χοντροειδέστατο και γελοίο ετούτο ισχυρισμό του -ο οποίος στερείται έστω και ψήγματος αληθείας- προσθέτει την … πονηρούτσικη φράση «…αλλά ελάχιστα γίνονται γνωστά»! Παρότι όμως δε γίνονται γνωστά, ο κύριος Κούλογλου, ο …. σατανάς αυτός της αστυνομικής δημοσιογραφίας τα μαθαίνει. Αυτό όμως το οποίο αποφεύγει δολίως να μας αποκαλύψει, το αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ: το σύνολο των επιθέσεων και ξυλοδαρμών μεταναστών, αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ίδιων των λαθροεισβολέων! Συστήνουμε λοιπόν στον κοινό αυτό ψευτράκο, να μάθει να διαβάζει ολόκληρα τα δελτία τύπου της Αστυνομίας, αντί να επιδίδεται στις σοβιετικές πρακτικές, επιλεκτικής ανάγνωσης και χρήσης συγκεκριμένων προτάσεων αυτών, με συρραφή ή και  απόκρυψη.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα ρωτήσει κάποιος : μα τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος; Αντί να απαντήσουμε εμείς οι Εθνικιστές, ας αφήσουμε τον ίδιο τον πληρωμένο κονδυλοφόρο να αποκαλυφθεί, μέσω μιας εκ των τριών προτάσεων τις οποίες υπέβαλε στην ΕΣΗΕΑ: «Διακομματική πρόταση νόμου από τέως δημοσιογράφους και νυν βουλευτές, με τον οποίο να τιμωρείται ποινικά η άρνηση του Ολοκαυτώματος». Διότι στο Καθεστώς το οποίο πληρώνεται για να υπερασπίζεται ο κύριος Κούλογλου, ο καθένας έχει το δικαίωμα να αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, τις διώξεις των Βορειοηπειρωτών ομογενών μας και οποιοσδήποτε μπορεί να υβρίζει χυδαία τους Ήρωες του Ελληνικού Έθνους, όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει «Το Ολοκαύτωμα». Αυτό στη γλώσσα των ψευτοδημοκρατών της ελεεινής Μεταπολίτευσης, καλείται «ελευθερία λόγου και έκφρασης»…
Εν κατακλείδι, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυρίου Κούλογλου να περισώσει το Καθεστώς το οποίο τον συντηρεί και δη πλουσιοπάροχα. Κατανοούμε τις φοβίες και τις αγωνίες του,…. αλλά δε συμπάσχουμε. Πολλώ δε μάλλον θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο προκειμένου οι μεγαλύτεροί του φόβοι (οι οποίοι είναι και φόβοι των κομματικών συμμοριών της με-ταπολίτευσης αλλά και των διεθνών τοκογλύφων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ), να καταστούν μια φρικτή - για όλους τους εχθρούς του Μεγάλου μας Έθνους- πραγματικότητα.
Μέχρι να συμβεί αυτό, ο κύριος Κούλογλου θα συνεχίσει να κοάζει  ως  καθεστωτικός βάτραχος (φιλότιμος και άξιος των αμοιβών του), την ώρα που η Χρυσή Αυγή θα ατσαλώνει τους δεσμούς της με τον εξαπατημένο και εξαθλιωμένο από τους μεταπολιτευτικούς απατεώνες, Ελληνικό Λαό