Διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον


Ζούμε περίεργες εποχές… Στις μέρες μας, τα πάντα έχασαν το νόημά τους, οι λέξεις αλλοιώνονται, οι έννοιες διχάζουν, οι πράξεις μένουν ανεκτέλεστες .Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί και μοιάζουν ανίκανοι πια να ξεχωρίσουν τι είναι αληθινό και τι όχι.
Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο σύγχρονος κόσμος έχει ξεπέσει, δεν υπάρχει ...
 
οικονομική, αλλά κυρίως δεν υπάρχει, ηθική άνθηση. Η κρίση τους πάνω απ’ όλα δεν είναι οικονομική! Είναι κρίση αξιών, είναι κρίση ηθικής, είναι κρίση πολιτισμού. Νιώθω ότι βουλιάζουμε σε μια κινούμενη άμμο, αργά αλλά σταθερά. Το βαρέλι όμως φαίνεται ότι δεν έχει πάτο. Έχει και πιο κάτω από δω…
Το μεταπολιτευτικό καθεστώς έχει επιστρατεύσει όλες τις εφεδρείες του προσπαθώντας να στηρίξει οτιδήποτε αντεθνικό και ανθελληνικό. Και τα καταφέρνει μια χαρά, δεδομένης της πολιτικής δύναμης που διαθέτει, αλλά και της ιδεολογικής πλύσης εγκεφάλου στην οποία υποβάλλονται οι Έλληνες καθημερινά από τηλεοράσεως. Ειδικά για την νεολαία μας, το σύστημα έχει φροντίσει, οι καθηγητές να δίδουν στους μαθητές αυτό που εκείνοι θεωρούν ως γνώση, με ύλη γεμάτη αριστερίστικα παραμορφωτικά κάτοπτρα, αλλοιώνοντας και διαστρεβλώνοντας κάθε ιστορική περίοδο του Έθνους μας. Τι συμβαίνει τώρα λοιπόν και έχουν λυσσάξει οι πάντες εναντίον της Χρυσής Αυγής; Απλά, τους χάλασε η μαγιά…
Οι προδότες του έθνους και ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού, δεν μπορούν να χωνέψουν πώς 1.000.000 και πλέον Έλληνες, εμπιστεύονται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μπορούμε να ονομάσουμε αυτούς τους ανθρώπους “επαναστάτες” ενάντια στο σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο; Όχι φυσικά, αφού τη λέξη «επαναστάτης» την έχει οικειοποιηθεί ο αριστερός χώρος… Μόνο οι αριστεροπροοδευτικάριοι δικαιούνται να ομιλούν για «επαναστάσεις»…
Οι αριστεροί «επαναστάτες», ντυμένοι με τον μανδύα της «αλληλεγγύης», του «ανθρωπισμού», της «συμπόνιας» για το συνάνθρωπο (ΠΡΟΣΈΞΤΕ! ΜΟΝΟ τον αλλοδαπό συνάνθρωπο) προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους βρωμερά, σάπια και ανθελληνικά μηνύματα.
Διαβάλουν συνεχώς όποιον μιλήσει για Ελλάδα, ιστορία, Έλληνες. Σήμερα στον στόχο έχουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ψευτιές, μπουρδολογίες ακατάσχετες και δήθεν “μαρτυρίες ρατσιστικών εγκλημάτων’’ επιστρατεύονται για την επίτευξη του σκοπού τους…
Όπως έλεγε ο Θουκυδίδης: «Ακόμη και την καθιερωμένη σημασία των λέξεων άλλαξαν για να δικαιολογούν τις πράξεις των». Το άσπρο γίνεται μαύρο. Τα ΜΜΕ γίνονται αρωγός όλων αυτών των ενεργειών. Θαρρείς πως οι Έλληνες είμαστε πειραματόζωα μιας πολύχρονης προσπάθειας αλλαγής των πιστεύω, των ιδανικών και του τρόπου σκέψης μας. Σωστή πλύση εγκεφάλου. Η προπαγάνδα τους λειτουργεί μια χαρά. Ο Ελληνικός λαός δεν πληροφορείται, παραπληροφορείται και βομβαρδίζεται καθημερινά από το άχρηστο υλικό των αργυρώνητων μέσων μαζικής εξαπάτησης με μόνο σκοπό τον υπνωτισμό του και την αποφυγή επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων.
Τα ψέματα, οι απανωτές εθνικές προδοσίες των πολιτικάντηδων, το μακρύ χέρι που χώθηκε στις τσέπες μας, η ανεργία, η πείνα.. Αυτή λοιπόν η Ελλάς και η ψευδεπίγραφη δημοκρατία τους κινδυνεύει σήμερα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Έλεγε προφητικά ο Περικλής Γιαννόπουλος:
“Αυτή είναι η Τωρινή Ελλάς. Η Ελλάς των Κλεφτών-Ηρώων. Των Κλεφτών Κουτσούρων. Και η Ελλάς των παιδιών αυτών. Αντί υψηλών Αριστοκρατών φορτωμένων με την Πατρικήν Δόξαν του Πυρός και την ιδίαν Δόξαν Πνεύματος και Ευγενείας – Τραμπουκογαλάντιδων και τέλος των απογόνων αυτών και των διαδόχων των Συστημάτων των, Κλεφτών του 1897, Κλεφτών Εκφυλισμένων, Κλεφτών Ανηθίκων, Κλεφτών Γραμματοστραβών και Γραμματολεπρών, Κλεφτών ΜΠΟΥΦΩΝ και, τρισχειρότερον και συνολικότερον όλων, η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ’’.
Έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος ευημερίας , ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας της χώρας μας και τα φιλοσυστημικά κόμματα-αποκόμματα “αγρόν αγοράζουν’’. Μιλούν για σταθεροποίηση. Και «σταθεροποίηση» σημαίνει 27% ανεργίας. Μιλούν για «μετακινήσεις» 15.000 Δημ. Υπαλλήλων! Όπου «μετακίνηση» σημαίνει απόλυση. Ανεργία! Και θρασύτατα διαδίδουν πως θα γίνουν αντίστοιχα 15.000 νέες προσλήψεις! Νέος κομματικός στρατός δηλαδή! Και το διαδίδουν τόσο εύκολα και απροκάλυπτα!
Ζώντας σε ένα κράτος όπου έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι και έρμαιο των λαθροεισβολέων, η τάξη και η πειθαρχία θεωρούνται εμμονές των «φασιστών». Μιλούν για «σταθεροποίηση». Και το μόνο που σταθεροποιούν είναι οι φόροι! Πχ. η αντικατάσταση του χαρατσιού με τον Ειδικό Φόρο Ακινήτων. (Μας δουλεύουν χοντρά δηλαδή). Μιλούν για ανάπτυξη και «σταθεροποίηση της οικονομίας» ενώ αυξάνονται οι άστεγοι, και οι πολίτες που σιτίζονται από τους κάδους…
Η χώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δεν αντέχει άλλη τέτοιου είδους «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ»! Όχι άλλο κάρβουνο…
Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά για εκείνους;
Εκείνους τους νοιάζει μόνο ο «κίνδυνος ανόδου του φασιστικού-ναζιστικού (ξεκαθαρίστε επιτέλους) μορφώματος». Στην αρχή μας απαξίωσαν και μας απέκλεισαν, μέχρι που ο Λαός μας έστειλε στην Βουλή τους. Μετά ήρθε ο ΦΟΒΟΣ. Σε λίγο θα έρθει η κάθαρση!
Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων, με πίστη στον Αγώνα και τα Ιδανικά μας, εμείς οι Χρυσαυγίτες θέλουμε δίπλα μας όποιον θέλει να πάψει να είναι ραγιάς.
Η αλήθεια, η δική μας αλήθεια και όχι αυτή που παρουσιάζουν, είναι εδώ!
Ο εχθρός επίσης.
Ο καθένας από εμάς, διαλέγει…  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
 
Κορίνα Π.