ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές"


Μυστικές δημοσκοπήσεις μας δίνουν τους μεγάλους δήμους της χώρας και τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές
Τα εξής αποκαλυπτικά έγραψε σήμερα  “Η Καθημερινή” : “Ένας εκ των εγκυρότερων εκλογολόγων - επικαλούμενος ενδείξεις από αδημοσίευτες μετρήσεις - είπε στην “Κ” ότι δεν θα του φαινόταν καθόλου παράξενο στις ευρωεκλογές του ’14 τα “μνημονιακά” κόμματα να γνωρίσουν ακόμη μεγαλύτερη ...

συντριβή κι από αυτήν του Μαΐου του 2012 και η Χρυσή Αυγή π.χ. να φτάσει σε ποσοστά άνω του 15 ή του 20%!”
Έχει απόλυτο δίκιο ο εκλογολόγος, γιατί πολύ απλά, αυτό που διαπιστώνει στα νούμερα, εμείς το διαπιστώνουμε στους δρόμους και στις πλατείες σε όλη την Ελλάδα. Σε μια εποχή που οι πολιτικάντηδες έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουν ξεπεράσει τα 60 ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κινηματική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου.
Αν λοιπόν η εσωτερική τρόικα υποκύψει στις πιέσεις των κομματόσκυλων της, που αυτή τη στιγμή διοικούν την τοπική αυτοδιοίκηση και μεταθέσει για το 2015 τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η πανωλεθρία τους είναι δεδομένη.
Οι Έλληνες πολίτες μακριά από κομματικές δεσμεύσεις στις 25 Μαΐου 2014 θα δείξουν τις πραγματικές τους διαθέσεις, στέλνοντας τους Έλληνες Εθνικιστές στο ευρωκοινοβούλιο δυνατούς ώστε να μπορέσουν να υψώσουν την φωνή της Πατρίδος μας μέσα στο άντρο των ανθελληνικών αποφάσεων.
Περιμένουμε λοιπόν να απαντήσει επίσημα η εσωτερική τρόικα στην επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών και να μην σέρνεται άλλο πίσω από τον Βενιζέλο. Στον ευτραφή διώκτη του κινήματος μας λέμε το εξής: Αν γίνουν μόνο ευρωεκλογές στις 25.5.2014 δε θα εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή. Αν γίνουν μαζί και οι αυτοδιοικητικές θα χάσει κ το τελευταίο του προπύργιο...την τοπική αυτοδιοίκηση. Διαλέγει και παίρνει.
Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι να γίνουν και οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις μαζί και στις αυτοδιοικητικές τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης να κατεβάσουν κοινούς υποψηφίους. Στην συνέχεια θα ιδρύσουν το “φιλοευρωπαϊκό” κόμμα για την κάθοδό τους στις Εθνικές εκλογές. Έτσι θεωρούν πως θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος όμως έχει αφυπνιστεί, γι' αυτό και στηρίζει πλέον ανοικτά το Εθνικιστικό Κίνημα.
Μέχρι σήμερα παραδέχονταν οι πάντες ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Σιγά-σιγά αρχίζουν να δηλώνουν "εμπιστευτικά" ότι στις ευρωεκλογές θα περάσουμε χαλαρά τη ΝΔ. Όταν έρθει η ώρα εκείνη είναι βέβαιο πως η πρώτη θέση δεν θα είναι για κανέναν δεδομένη και μία μεγάλη ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδος θα έχει ανατείλει.