Το σιωνιστικό Ισραήλ, οι βόμβες φωσφόρου και οι... ευαίσθητοι παγκόσμιοι εξουσιαστές


Αυτές τις ημέρες είναι στην (διεθνή) επικαιρότητα η -φημολογούμενη από δυτικές πηγές- χρήση χημικών όπλων (αερίου «σαρίν») από την κυβέρνηση της Συρίας κατά των «απελευθερωτών ανταρτών» (ισλαμιστών κατσαπλιάδων), πάνω στην οποία πατάνε οι πολεμοκάπηλοι παγκόσμιοι αφέντες για να δικαιολογήσουν μια πιθανή εισβολή τους στη χώρα.
Ωστόσο, διεθνώς απαγορευμένα όπλα (βάσει της Σύμβασης για τα Συμβατικά Όπλα του 1980) ...

διαθέτει και έχει χρησιμοποιήσει κι ένα άλλο κράτος της περιοχής (χωρίς να ιδρώσει το αυτί των «ευαίσθητων» περί την Συρία, Αμερικανών, Άγγλων, Γάλλων και λοιπών λακέδων του διεθνούς συστήματος). Πρόκειται για το σιωνιστικό Ισραήλ, το οποίο παραδέχτηκε επισήμως αυτό που όλοι γνώριζαν, ότι διαθέτει βόμβες λευκού φωσφόρου. Όπως, λοιπόν, αναφέρει το BBC, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε πως το Ισραήλ πρόκειται να σταματήσει τη χρήση σε πολεμικές επιχειρήσεις βομβών με λευκό φώσφορο, οι οποίες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, ακόμα και θανατηφόρες για όσους βρεθούν κοντά στο σημείο που εκρήγνυνται, υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες βόμβες που διαθέτει το Ισραήλ έχουν «ελάχιστη ποσότητα» λευκού φωσφόρου.
Αλήθεια, για τους 1.400 Παλαιστινίους αμάχους που σκοτώθηκαν από τέτοιες βόμβες στη Γάζα κατά τις σιωνιστικές επιδρομές που έγιναν εκεί το 2008, δε θα πληρώσει κανείς;


ethnikismos.net