Το...."συνταγματικό τόξο" αποκλείει την Χρυσή Αυγή από την "επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων"


Διακομματική επιτροπή για τη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία, ζήτησε κατά τη χθεσινή συζήτηση του θέματος στην Ολομέλεια της Βουλής, ο… leader of SYRIZA. Κάνοντας βέβαια την απαραίτητη διευκρίνιση ότι πρέπει να εξαιρεθεί από τη ...

διακομματική αυτή επιτροπή το «φιλοναζιστικό κόμμα». Δεν έχει, λοιπόν, κανένα πρόβλημα ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Σόρος και των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων να συνεργαστεί με αυτούς που από το 1974 έφαγαν τον αγλέουρα και κατάκλεψαν τον τόπο, μ’ αυτούς που μέσω του Μνημονίου μας παράδωσαν ως πρόβατα επί σφαγή στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα να συνεργαστεί –έστω και μέσα σε μια επιτροπή- με τους χρυσαυγίτες. Απολύτως λογική η στάση του και σύμφωνα με τις πολλάκις εκφρασμένες δημοσίως επιθυμίες των διεθνών εντολοδοτών του!
Παρεμπιπτόντως, αμέσως έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του και ο (υπό προθεσμία) αρχηγός του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων και φανταζόμαστε πως το ίδιο θα κάνουν και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων του περιβόητου… συνταγματικού τόξου. Και καλά κάνουν, για να ξεδιαλύνεται η κατάσταση και να βλέπει ο απλός κοσμάκης ποιοι αποτελούν το σύστημα με τις (αριστερές) ουρές του και ποιοι είναι οι μόνοι που εναντιώνονται στα ίσια στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της δυστυχίας μας!


ethnikismos.net