Πεδίον δόξης λαμπρόν για την «αντιρατσιστική» υπηρεσία σας κ. Δένδια


Λαθρομετανάστες εγκληματίες αλληλοσκοτώνονται και η χούντα των υπερχρεωμένων μέσων μαζικής εξαπάτησης κάνει λόγο για ρατσιστικές δολοφονίες της Χρυσής Αυγής. Πασόκοι παραγωγοί στη Μανωλάδα πυροβολούν τους αλλοδαπούς σκλάβους τους και πάλι κατηγορείται η Χρυσή Αυγή, από τα κόμματα των διεφθαρμένων και από τους δημοσιογραφίσκους του ...


καθεστωτικού μεροκάματου. Τι θα πει όμως ο εσμός των καλοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης, για το ρατσιστικό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο Νυδρί;
Πρωταγωνιστής του επεισοδίου, καταστηματάρχης του νησιού. Θύμα ένα μικρό παιδάκι, το οποίο είχε την ατυχία να είναι… μισός Γερμανός! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο μικρός ανέμενε με τη μητέρα του το ferry boat, όταν της ζήτησε να πάει σε κοντινό κατάστημα προκειμένου να αγοράσει παγωτό. Στο ταμείο ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος μεταξύ του καταστηματάρχη και του ξανθού πιτσιρικά: «Two euro», είπε ο καταστηματάρχης και ο μικρός απαντά «δύο ευρώ»! Ο καταστηματάρχης εκπλήσσεται από την απόκριση του μικρού στα ελληνικά και απολογείται πως τον πέρασε για ξένο, για να λάβει την απάντηση του παιδιού πως είναι μισός Έλληνας και μισός Γερμανός.
Αυτή ήταν η αιτία για να δεχτεί ένα ανελέητο αντιγερμανικό κήρυγμα από τον καταστηματάρχη, ο οποίος άρχισε να παραληρεί σαν αριστερή δημοσιογραφική στρίγκλα περί «Χίτλερ», υποδεικνύοντας στον δεκάχρονο πως δε θα έπρεπε να λέει πως είναι Γερμανός αλλά και πως θα προτιμούσε να είναι σκανδιναβός.
Ο μικρός ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα, επιστρέφοντας εντός ολίγου με τη μητέρα του, η οποία ζήτησε να μάθει τι συνέβη και για ποιο λόγο έγινε η λεκτική επίθεση προς τον μικρό. Με τον κομπασμό και το μίσος που απορρέει από τις εμετικές γραφίδες των πρώην πασοκοδίαιτων και νυν συριζαίων στρατευμένων κονδυλοφόρων ο καταστηματάρχης συνέχισε την επίθεσή του, εμπλουτίζοντάς τη πλέον και με αντιχρυσαυγίτικες πινελιές: «δε θέλω Γερμανούς στο κατάστημα και δεν είμαι χρυσαυγίτης».
Άραγε ο κύριος Δένδιας και η «αντιρατσιστική υπηρεσία», θα επισκεφθούν τον δεκάχρονο και τη μητέρα του, οι οποίοι υπέστησαν τη ρατσιστική λεκτική βία του αντιχρυσαυγίτη καταστηματάρχη; Θα ζητάνε οι αριστεροί να αποδοθεί σκληρή δικαιοσύνη στον ένοχο; Ψιλά γράμματα όλα αυτά για τους υποκριτές της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας.