Μεγάλη επιτυχία της Πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής: Εκατοντάδες φιάλες αίμα για Έλληνες συμπολίτες μας - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Απάντηση στους ψεύτες και τους συκοφάντες: Όλα κύλησαν ομαλότατα χωρίς κανένα επεισόδιο. Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το κοινωνικό έργο του Κινήματος.
Μοναδική παραφωνία ο θλιβερός χρηματοδοτούμενος θίασος μίας χούφτας Συριζαίων και ανθελλήνων που δεν τόλμησαν σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν ή να παρακωλύσουν τη διαδικασία.  ...



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ημέρα πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Στα νοσοκομεία και τις μονάδες αιμοληψίας ολόκληρης της επικράτειας βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί μέλη, στελέχη, βουλευτές και φίλοι του Κινήματος και έδωσαν αίμα, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φιάλες για την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, που μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που σε μία δύσκολη, προσωπική στιγμή χρειάστηκαν τη βοήθειά μας.
Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η χείρα βοήθειας που προσφέρουμε σε χιλιάδες Έλληνες έχει κάνει όλα τα κοπρόσκυλα του πολιτικού συστήματος να λυσσάξουν. Όλοι αυτοί, που δεν έχουν προσφέρει ποτέ το παραμικρό σε συμπολίτες τους, αντιδρούν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή για την πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά της. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι:
- Το αίμα που συλλέγει η Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής χαρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες συμπολίτες μας. Ως γνωστόν, κάθε αιμοδότης έχει το δικαίωμα να αποδώσει το αίμα που προσφέρει σε όποιον ασθενή επιθυμεί.
- Κανένα απολύτως επεισόδιο δε συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια της πανελλήνιας ημέρας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Ας αφήσουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες οι μισθοδοτούμενοι από τα αποκόμματα της Αριστεράς. Αναφερόμαστε ειδικότερα στην αιμοδοσία των Τ.Ο. Λαρίσης και Τριπόλεως, που προσπάθησαν να αμαυρώσουν κάποια θλιβερά υποκείμενα για κομματική προβολή. Και στις δύο περιπτώσεις η αιμοδοσία διεξήχθη κανονικότατα, όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε. Καλούνται όλα τα ΜΜΕ να πάψουν να αναπαράγουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που διαδίδουν τα επιδοτούμενα κοπρόσκυλα της άκρας αριστεράς, που ενδιαφέρονται μόνο για το μισθό που τους παρέχουν αφειδώς τα κρατικά ταμεία.
Ανακοίνωση Τ.Ο. Λαρίσης:  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Με μεγάλη συμμετοχή Συναγωνιστών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από την Τ.Ο. Λαρίσης, το Σάββατο 27 Απριλίου στο νοσοκομείο της πόλεως, δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση στους κωμικούς συνδικαλιστές, καθώς και σε κάποιους ανόητους υποτιθέμενους αντιρατσιστές οι οποίοι καλούσαν τους Λαρισαίους να "αντισταθούν". Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση, γεγονός που απέδειξε και η συντεταγμένη πορεία κατά την επιστροφή μας στα γραφεία του Κινήματος, μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλεως, η οποία αν και αυθόρμητη, είχε μοναδικό παλμό, αποσπώντας αρκετά θετικά σχόλια από συμπολίτες όλων των ηλικιών. Κλείνοντας, στέλνουμε μήνυμα προς οποιαδήποτε θλιβερή ύπαρξη μαρξιστοειδούς αποβολής και πασοκικών καθιζημάτων, ότι οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν να δίδουν και να προσφέρουν το Αίμα τους σε Έλληνες, διότι η αλήθεια του αίματος είναι εκείνη που μας οδηγεί, μας δίνει δύναμη και μας διδάσκει το μεγαλείο της Φυλής μας.
Δηλώσεις γραμματέα Τ.Ο. Τριπόλεως Χρυσής Αυγής: Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη Νικόλαος Σκαντζός σε δηλώσεις τους ανέφερε ότι για δεύτερη φορά δίνουν αίμα και πρόθεσή τους είναι να δώσουν αίμα στα πλαίσια της νομιμότητας για τον συνάνθρωπο, ενώ έκανε λόγο για πρόκληση του ΠΑΜΕ, υπογραμμίζοντας πως ο χώρος του νοσοκομείου και η αιμοδοσία, δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση.


Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

 

Τ.Ο. Βορείων και Ανατολικών Προαστίων

 

Συναγωνιστής της Τ.Ο.Λαρίσης και ο βουλευτής μας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

 

Τα μέλη της Περιφερειακής Διοίκησης Θεσσαλίας με τους συναγωνιστές-βουλευτές Αλεξόπουλο και Ηλιόπουλο στο Νοσοκομείο της Λάρισας

 

Τ.Ο. Πειραιά

 

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιά στο Τζάνειο

 

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής - Θριάσιο

 

Πυρήνας Κεφαλονιάς και Ιθάκης
 
 

Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας

 

Τ.Ο. Πάτρας - Νοσοκομείο Άγιου Ανδρέα