Ο Τσίπρας σαμποτάρει την ελληνική απαίτηση γερμανικών αποζημιώσεων


Ο πρόεδρος του Σύριζα και αγαπημένο παιδί των σιωνιστών τραπεζιτών -και όχι μόνο- των ΗΠΑ, Αλέκος Τσίπρας, απέδειξε κατά τρόπο σαφέστατο, ποιο είναι εκείνο το κόμμα το οποίο σαμποτάρει τις ελληνικές απαιτήσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις. 
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις,...



ο εκλεκτός του διεθνούς κεφαλαίου ζήτησε τη σύσταση επιτροπής για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων, από την οποία επιτροπή πρέπει να εξαιρεθεί η Χρυσή Αυγή! Γιατί; Για να συνεχίσει ο Σύριζα να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας λόγο για δίκαια αιτήματα, όταν όμως έρχεται η ώρα των αποφάσεων και των πράξεων, είναι αυτό το ίδιο κόμμα το οποίο τορπιλίζει τα ελληνικά αιτήματα. Επί της ουσίας, ο Τσίπρας λειτουργεί ως δούρειος ίππος της τριμερούς συγκυβέρνησης και της κυβέρνησης Μέρκελ, επιδιώκοντας να εξασθενήσει τη δυναμική της διεκδίκησης, η οποία αναμφισβήτητα θα επέλθει σε περίπτωση μη συμμετοχής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Αντί της ευθείας και αποφασιστικής διεκδίκησης των δίκαιων ελληνικών αιτημάτων από το κοινοβούλιο, έναντι της σιωνιστικής κυβέρνησης της Μέρκελ, ο πρόεδρος του Σύριζα προβάλλει τη λύση της σύστασης μιας ακόμη επιτροπής, η οποία δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο από την αναστολή διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων. Βάζει πλάτες στη Μέρκελ και στους διεθνείς τοκογλύφους ο Τσίπρας, ρίχνοντας οριστικά τις μάσκες του «αντιμνημονιακού» μετώπου. Η σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής ευνοεί τα μέγιστα τους Γερμανούς, την κυβέρνηση Σαμαρά και την μικροκομματική εκμετάλλευση από το Σύριζα μιας εθνικής προσπάθειας, την οποία ο εκλεκτός των ξένων, θέλει να παρουσιάσει ως κομματική του υπόθεση.
Η πρόταση Τσίπρα έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά το γεγονός της αποκάλυψης των πραγματικών του προθέσεων, όταν μίλησε ξεκάθαρα όχι για κατάργηση αλλά για αναστολή του μνημονίου. Όπως λοιπόν με το Μνημόνιο, έτσι και με τις γερμανικές αποζημιώσεις ο πρόεδρος του Σύριζα εισάγει μια νέα διάσταση, εκείνη της «αναστολής», η οποία αποτελεί μια καταφανή κοροϊδία στην πλάτη του Ελληνικού Λαού. Βλέπετε τα ταξίδια στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και οι φιλικές συζητήσεις με Σόιμπλε και τα λοιπά εκτελεστικά όργανα του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου αρκούν ώστε ο άλλοτε «μέγας αντιμνημονιακός», να μετατραπεί αίφνης σε υπάκουο σκυλάκι τους.
Η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αμετακίνητη: η Ελλάς έχει καθήκον να διεκδικήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, όπως έγινε και με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Καμιά συμφωνία κάτω από το τραπέζι, μεταξύ των κομμάτων της προδοσίας και της Μέρκελ δεν δύναται να αποτρέψει τη δυναμική απαίτηση ικανοποίησης των δίκαιων ελληνικών θέσεων! Σε κάθε περίπτωση και με κάθε κόστος θα ξεμπροστιάσουμε την πέμπτη φάλαγγα των τροϊκανών εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού!