Η «τυφλαμάρα» του «Ιού» της «Εφημερίδας των Συντακτών»


Βιάστηκαν πολύ το περασμένο Σάββατο τα «σαΐνια» του «Ιού» της «Εφημερίδας των Συντακτών» (γνωστή και ως «Εφημερίδα των φωτομοντάζ») να γράψουν για το ζήτημα των «τυφλών βομβών», με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη.  Η αποκάλυψη για την πραγματική ταυτότητα των βομβιστών (Τσετσένοι) τους χάλασε μάλλον τη σούπα για «εθνικιστική τρομοκρατία».  Δεν τους χάλασε, όμως, προκειμένου να ανασύρουν ξεχασμένες ιστορίες από το ...

παρελθόν να τις μεγαλοποιήσουν και να αφιερώσουν ένα ολόκληρο 3σέλιδο (!) για ασημαντότητες.
Μπλέκοντας τα… μπούτια τους οι «φωστήρες» του «Ιού», αφού αρλουμπολογούν ασυστόλως, καταλήγουν ως εξής: «Η Νέα Τάξη ή Ordine Nuovo» δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει στη χώρα μας.  Μόνο που σήμερα φέρει άλλο όνομα». Είναι ολοφάνερο ότι ο «Ιός» επιζητά να συνδέσει εντελώς άσχετες περιπτώσεις, αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μας παραξενεύει καθόλου. 23 χρόνια τώρα το ίδιο βιολί οι συντάκτες του «Ιού».  Γέρασαν αλλά η αθλιότητα παραμένει ολόιδια. Η παρεούλα του Ψαρρά (ο οποίος τώρα τελευταία κάνει «τουρνέ» στην επαρχία για να διαφημίσει το εκδοτικό του λιβελογράφημα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) έχει εγγυημένο παρελθόν στη κατασυκοφάντηση, την παραπληροφόρηση και την παραποίηση της πραγματικότητας.
Οποιοσδήποτε αδαής πολίτης διάβασε τον τίτλο του «Ιού» «Οι δικές μας τυφλές βόμβες» θα φανταζόταν το αυτονόητο, ότι δηλαδή η αναφορά στις βόμβες θα είχε να κάνει με του «κοινωνικούς επαναστάτες», τον 17Ν, ΕΛΑ, Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, Επαναστατικός Αγώνας, ΟΠΛΑ, κλπ.  Και όμως τα λεγόμενα των τύπων αυτών δεν είχαν να κάνουν με τα καθάρματα και τα αποβράσματα της άκρας αριστεράς και του «αναρχικού» χώρου, τα οποία δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές.  Επίδοξοι δολοφόνοι, όπως ο Μαζιώτης, κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά ο «Ιός» το χαβά του. Μια ζωή ανθέλληνες, ψεύτες και παραχαράκτες της πραγματικότητας, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι παρέμειναν στο περιθώριο, ως ορφανά της Β’ Πανελλαδικής (διάσπαση του αλήστου μνήμης ΚΚΕ Εσωτερικού), ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς γιγαντώνεται, κερδίζοντας καθημερινά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη ολοένα περισσοτέρων Ελλήνων.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ