Χρυσή Αυγή: Οι ταξιτζήδες του Νομού Θεσσαλονίκης οργανώνονται

Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης η πρώτη επίσημη συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί, ανάλογη με αυτές που πραγματοποιούνται εδώ και καιρό από την Κεντρική Διοίκηση στην Αθήνα. Η ανταπόκριση στην... 
 
 
ανοιχτή πρόσκληση της Χρυσής Αυγής ήταν αναπάντεχη. Πολλοί έντιμοι επαγγελματίες του χώρου προσήλθαν για να αναπτύξουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις του Κινήματος πάνω σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τους κλάδο.
Ιδιαίτερη εκτίμηση δόθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή, παρά την εκρηκτική της άνοδο και τον θεσμικό της ρόλο, απευθύνεται και θέλει να μάθει τα προβλήματα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και όχι από κομματικούς μεσάζοντες, θέτοντας την οποιαδήποτε προσπάθεια συνδικαλιστικής κίνησης σε υγιείς βάσεις.
Τα όσα στοιχεία συγκεντρώθηκαν, αφού μελετηθούν θα προωθηθούν για περαιτέρω ενέργειες στην νομική υπηρεσία και στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος. Το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα που απασχολούν τον εν λόγω κλάδο διογκώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από την αδιαφορία των υπευθύνων, αλλά και από την κρατική μηχανή που στραγγαλίζει επαγγελματικά και οικονομικά τον χώρο αυτό.